Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (95)

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

Odvážná pohádka a jsem za to rád, žádní pitvořící se čertíci nebo vodníci. Bavil jsem se od začátku do konce. Příště více steampunku! A vynikající hudba Jiřího Hájka! https://soundcloud.com/ji-h-jek-2/slibena-princezna-hlavni-tema Nerozumím té špíně, co na tuto pohádku hází někteří úzkoprsí lidé. Že prý MY za naše koncesionářské peníze, MY chceme. Jak si to ČT za NAŠE peníze mohla dovolit. Se NEPOSERTE! Já chci za MOJE peníze tohle.

plakát

Yoga Hosers (2016) odpad!

Když jsem viděl Mrožího muže, tak jsem si naivně myslel, že jsem to asi jen nepochopil. Ok ,stane se. Když jsem viděl tuhle hrůzu, tak mi to konečně došlo. Smith se zbláznil! Regulérně. A je to čím dál horší.

plakát

Černé zrcadlo (2011) (seriál) 

Kdybyste měli vidět jen jeden díl seriálu, tak to musí být San Junipero. Celkově je seriál za víc než za 5*, ale tento díl je minimálně za 10.

plakát

Duch nad zlato (2013) (TV film) 

Bohdalka oteklá jako prase na porážku. Nemůže ani mluvit, jen chrochtá. Možná má chudák novou zubní protézu, ale koukat se na to nedá. Pan Preiss je ovšem vynikající.

plakát

Love (2016) (seriál) 

Nesympatický Gus, protivná, ale půvabná Mickey a dohromady to celkem funguje. Není to sitcom, není to drama a po zhlédnutí během víkendu na Netflixu dávám 4*.

plakát

Nevědomí (2013) 

Hodně mi to připomnělo Moon, ale po skončení bylo jasné, že jen připomnělo. Atmosféra nulová, "zvučná" jména to nezachránila. Nuda nuda, šeď šeď. Kino stačilo, DVD nebude, ani kdyby mi ho přibalili zdarma k cigárům.

plakát

Elysium (2013) 

Moc jsem se těšil, ale... Ale děj byl předvídatelný a konec nevyhnutelný. Už od začátku bylo jasné, co bude řečeno a kam to směřuje. Po vizuální stránce nemám co vytknout, paráda. Blomkamp tohle umí. Scénář ale tady trochu pokulhává. Mohl bych dát i možná 4*, ale za trest Neille, dostaneš jen 3. Tohle není dechberoucí sci-fi, to je jen sci-fi i když v pěkném kabátku.

plakát

Iron Man 3 (2013) 

U prvního dílu jsem skákal nadšením, protože jsem nečekal takovou jízdu. Dvojka byla slabší a proto jsem se bál trojky. Ale třetí díl jede opět na plné koule. Hláškující Robert s Shane Blackem za zády se svým typickým humorem, k tomu krásná Gwyneth a film je jedna velká paráda. Asi se po dlouhé době vypravím do kina na stejný film znovu.

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Ty 4* jsou na hraně. Film krásně depresivní, ale. Některé logické nesmysly, které buď nebyly v předchozích filmech nebo jsem si jich nevšiml, mi tady vadily. I některé souboje byly takové víc komiksové než v předchozích dílech, ve kterých jsem cítil víc reality. Chybělo mi i víc Batmana a méně Wayna. Za plný počet to nebude, až bude DVD a dám si všechny díly po sobě, možná změním názor. Každopádně pořád je to velmi dobrý film. Nolan umí.

plakát

Ulice (2005) (seriál) odpad!

A to se svého času herci styděli za účinkování v reklamě. Po tomhle výplachu už můžou hrát s menší ostudou i v reklamě na vložky a mast proti hemeroidům, než hrát tady v tom nováckém domu hrůzy.