Reklama

Reklama

Love

(seriál)
  • USA Love
Trailer
USA, (2016–2018), 18 h 4 min (Minutáž: 24–41 min)

Hudba:

Lyle Workman

Hrají:

Gillian Jacobs, Paul Rust, Claudia O'Doherty, Dave Allen, Briga Heelan, Saxon Sharbino, Jake Elliott, Mädchen Amick, Joanne Baron, Chase Ellison (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(3) / Epizody(34)

Obsahy(1)

Vzpurná Mickey a dobrácký Gus se potýkají s lepšími i stinnými stránkami moderních vztahů. Na odvážné komedii se podílel také Judd Apatow. (Netflix)

Videa (2)

Trailer

Recenze (33)

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelně nesympatické postavy, kýčovité prostředí, nezajímavá a hlavně všední zápletka. A přesto 4*. Proč? Netuším. Prostě to funguje. Celou první sérii jsem shlédla jedním dechem. Občas jsem se zasmála, dost často jsem nadávala a stejně jsem těm dvou pablbům přála, aby se našli. Před další sérií si ráda pustím první znovu. 4* ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Je pravda pravdoucí, že Paul Rust je hrozně nesympatický, přírodní úkaz a jen moje druhé mi zabránilo v tom, abych to hned při sledování pilotu neposlal k ledu, jako mraky jiných, dalších seriálů. Pak se stal zřejmě zázrak a já se normálně bezostyšně zamiloval. Do jeho kámošů, dialogů, místy výborné hudby, no a potom hlavně Gillian Jacobs, kvůli níž jsem ochoten absolvovat další dvě série, skoro na jeden zátah, přesně jako tuhle první, zahřívací. (Oblíbené postavy: Gus, Mickey, Bertie) ()

Reklama

P1tr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Love názvem trošku klame tělem, neboť ačkoliv je rozhodně seriálem o lásce, jde spíše o snahu o dosažení lásky a samotné opravdové lásky je v něm pomálu. Seriál velmi detailně zkoumá vznikající pouto mezi dvěma hlavními postavami, se kterými se na ploše deseti epizod velmi blízce seznámíme a po dokoukání je skoro považujeme za součást svého života, neboť jsou velmi lidské - mají světlou stránku, ale i celkem pochopitelné nedostatky. Titulní vztah vás bude zajímat a budete zvědaví, zda dojde ke šťastnému konci, nebo ne. A věřte, že v tomto případě nejde o vůbec jednoznačný průběh a není jasné, jak to dopadne, což umocňuje potěšení ze sledování. ()

neoBlast 

všechny recenze uživatele

[První série] Musíme tvůrcům přiznat zásluhy, že Love rozhodně není nějakým dalším tuctovým romantickým sitcomem. Dvě hlavní postavy nemohou být více odlišné, ale v jednom jsou za jedno - jsou to úplní psychopati co se týká života a hlavně vztahů. V jejich srovnání se cítím tak "nadřazeně" a normálně, ale zároveň si uvědomuji jak tenká ta linie, kdy se přepadne na jejich stranu, je. Nefandím, nelíbí se mi jejich chování a rozhodování, ale zároveň se nemůžu dočkat každé další linky, jinak tuctového, příběhu s těmito podivíny. První sezóna 70 % ()

Philcze 

všechny recenze uživatele

Dva nesnesitelní idioti hledaj lásku. Nejvyšší průměr diváckýho křenění na jednu epizodu. Až s velkým odstupem mi došlo, že jsem vlastně těma zubama skřípal rád a na dalších deset epizod s Gusem a Mickey bych nemusel nutně čekat dvanáct měsíců. 80%, 2017 --> 2. sezóna - 90% --> 3. sezóna - 80% ()

Galerie (179)

Reklama

Reklama