Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (221)

plakát

Nezvratný osud 5 (2011) 

Od Nezvratného osudu 5 jsem přistupoval dost s despektem a hle od samotného začátku mě mile překvapil. Jednu hvězdu dávám za parádní akci na mostě plus vymakaný úmrtí hlavních postav, druhou za příjemné herecké obsazení a třetí za parádní konec a vynikající titulky.

plakát

Box (2009) 

Box určitě není špatný film a přichází jako jeden z mála dnešních filmů se zajímavým filmovým námětem, kterých dnes je jako šafránu. Nadruhou stranu má spoustu hluchých míst a kračí stopáž filmu by mu mnohem lépe slušela. Jednu dávám za vynikající námět, druhou za překvapující a gradující závěr a třetí za příjemné herecké obsazení.

plakát

Skrýš (2010) 

Skrýš určitě není špatný film a ke konci je atmosféra hustááá jak mlha na blatech a k tomu parádní nehollywoodský konec, ale na jednu stranu musím totálně souhlasit s názorem Xmildena. Tak do očí bijící náboženská (katolická) propaganda byla až otravná (kdo nevěří musí umřít) a mě místy totálně znepříjemňovala atmosféru. Teda suma sumárum dobrý filmík, nebýt chvalme pána, mohlo to být o stupeň lepší.

plakát

Dopisy mrtvého (1986) 

Dopisům mrtvého muže nemůžu upřít přímo mrazivou atmosféru nukleární atmosféry, která je ještě zesílana hereckým umem pár postav, které tam vystupují. Bohužel, ale mě v tom to díle chybí hutnější příběh, který je i na mě dosti strohý. Za audiovizuální stránku a herecké výkony dávám zasloužilých 70%

plakát

Hačikó - příběh psa (2009) 

Od první chvíle mi bylo jasné, že tvůrci jasně budou hrát na city, ale že "probulím" pomalu polovinu filmu tak to jsem nečekal. Jednoznačně nejlepší "pejskový" příběh co jsem kdy viděl a bez obav má u mě plné hodnocení. První dávám za jako vždy sympatického R. Gera, který na mě až moc brzo umřel:(( Druhou za za krásného Hačikó, kterýho bych sfleku bral ke svému "stráhače jelenů". Třetí za výborný a podmanivý hudební doprovod, čtvrtou za velice kvalitní kameru a pátou za nás pejskaře:))

plakát

Sanctum (2011) 

Dle mého by Sanctum zasloužilo určitě lepší hodnocení než pod 60%, jelikož od začátku až do konce je protkám napětím kdo a za jakých okolností zemře. Rozmýšlel jsem se dlouho jaký hodnocení dám nakonec dávám silné 3*.Jednu hvězdu za krásně zvárněný jeskynní komplex, druhou za výborné napětí a třetí za slušně gradovaný konec. Za mě 70% !!!

plakát

Krajina střelců (2003) 

Dlouho jsem se tomuto westernu vyhýbal a nakonec mě velice příjemně překvapil. Tak výbornou přestřelku v tomto žánru jsem dlouho neviděl a nebýt prázdného prostředku, který sloužil jako výplň mohlo být o jednu hvězdu i více:))

plakát

Doktor od jezera hrochů (2010) 

Probůh zakažte už někdo Troškovi nátáčet a prznit žánr české komedie:(( Musím smutně přiznat, že po převratu jde to s Troškovíma filmama od desíti k pěti a jen kde si ještě udržuje aspoň trochu soudnosti je pár pohádek na který se dá ještě koukat. Od Doktora od jezera hrochů jsem čekal africkou taškařici a dostala se mi troškovská slátanina nejhrubšího zrna. Jednu hvězdu dávám za 10 minut stopáže v krásné Africe.

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Zápisník jedné lásky je určitě perfektně natočený film s dobrým hereckým obsazením, ale nemohu si pomoct takových záplatek v romantických filmech už jsem viděl spousty a pokud mě u romantických filmů neukápne ani slzička dojetím tak je něco špatně. U mě totální průměr a s podivem sleduju jak vysoké má hodnocení za mě 65%!!!

plakát

Červená Karkulka (2011) 

No myslel jsem, že to bude věčí průser, ale nakonec se z Červené Karkulky vybarvil průměrný titul, který si určitě podle mého nezaslouší "odpad". Jak zde mnozí psali je zde vidět velké podobenství s filmem Stmívání, které ani mě neušlo a ani mě příliš nevadilo. Jednu hvězdu dávám za svého oblíbeného herce G. Oldmana, druhou za mojí oblíbenou hororovou postavou vkodlaka a třetí za aspoň určitý náznak děje a pro mě sympatickým koncem.