Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (37)

plakát

22 výstřelů (2010) 

Přehnaně moc akce, nijak překvapivý příběh a stereotypnost ... to je film 22 výstřelů.

plakát

Žiješ jednou, zemřeš dvakrát (2006) (TV film) odpad!

Ať s ena mě nikdo nezlobí, ale takových filmů jsou tucty. Příběh příšerný, kvalita zpracová taktéž. Film má několik zásahních chyb...Kellie Martin uslyší rámus když se sprchuje, za okamžitě vyběhne pomoct své kamarádce. Zní to klasicky, ale normální není to, že on okamžitě vyběhne z té koupelny oblečená a upravená, za tu dobu by byla ráda, kdyby na sebe navlékla alespoň župan.

plakát

Lovec draků (2007) 

Snímek, na který jsem již delší dobu čekal. Příběh, odehrávající se v Kábulu, kde bylo vše na vrcholu, vše se rázem změnilo s přichodem Ruského vojska. V tomto snímku je nejlépe vidět, jak platí rčení o tom, že lidstvo se ničí samo. I přes to, že je tento film celkem smutný, doporučil bych ho sna dkaždému. Netvrdím, že je bez jakékoliv chyby, ale celý tento film je postaven na skvělém přiběhu. Četlk jsme knihu i film však jsem se již delší dobu nesetkal s tím, aby byla knihal horší než film. Film je mnohem více procítěný než kniha, navíc jej doplňuje opravdu skvostný soundtack.

plakát

Machete (2010) 

Tento film je postavený na akčních záběrech, Dannym Trejovi a humoru. Z hlediska hereckého obsazení semi nejvíce líbil Robert De Niro, do své role opravdu zapadl. Pokud očekáváte nějaký zajímavý a nevšední příběh, tak Vám doporučuji poohlédnou se jinde, Machete je totiž celkem brutální, velmi vtipná komedie s všedným příběhem který se zaobírá migrací Mexičanů.

plakát

Red (2010) 

Od tohoto filmu jsme očekával víc. Herecké obsazení je opravdu špičkové, všichni herci ,,zapadají,, do svých rolí. Celkové zpracování je také velice povedené, však příběh mi přijde spíše jednoduchý, na komedii je však nadprůměrně promyšlený.

plakát

Zběsilá jízda (2004) odpad!

Tento film mi připomínal Kobru 11 mixovanou s 60 sekund , však v ještě horším podání než je Kobra 11. Příběh je opravdu stupidní, nenápaditý a až moc idealistický. Kvalita zvuku není zrovna ideální, příběh též a nakonec je to vše podtrženo hereckým výkonem. Náklady na natočení filmu musely být vzhledem k užití super-sportovních automobilů vysoké, ale ty celkovou katastrofu nezachrání.

plakát

Život není krásný (2008) (amatérský film) 

U tohoto filmu se spíše pobavíte vtipem a násilím, než kvalitou. Celý film má ostře vtipný nádech, kvalitou se jedná spíše o projekt, ale je jasné, že s omezenými finančními prostředky nejde natočit velkofilm s profesionálními herci.

plakát

Odsouzené (2009) (seriál) 

Zajímavý Tv seriál, se vším všudy co se ve vězení děje.

plakát

Přeber si to znovu (2002) 

Pokračování filmu přeber si to, bohužel méně zábavné a vtipné, celkově horší.

plakát

Přeber si to (1999) 

Pěkná komedie na kterou se dá koukat kdykolikv.