Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (117)

plakát

Špinavý prachy (2014) 

Takový dobrý nápad!!! Čekal jsem, že pomalý začátek je jen takové natahování, abych se mohl v klidu nadechnout před něčím gangstersky osudovým. Hovno z toho. Pak už jsem začal vymýšlet vlastní scénáře. No škoda. Nejradši bych to zadal někomu přetočit. Nejlíp bez té psí šlamastyky.

plakát

Na scestí (1998) 

Nuže divoké to teda nebylo, ale to se dalo poznat už v úvodu, že se na diváka chystá něco jiného. Čím víc se blížil konec, tak jsem si přál, aby to dopadlo přesně tak, jak to dopadlo. Samozřejmě to bylo jednoduché, ale co jako? Zamotaných scénářů o návratu, fetu a mafiánech je plná prdel. Takže za tohle jiné zpracování, které je hlavně o přátelství, jsem vděčný.

plakát

Zpátky do ringu (2013) 

Možná bych měl nabušit i plných 5. No ty vole. Až mi nebude každých 10 minut někdo boxovat na dveře a v klidu si to pustím znovu, tak tu jednu hvězdu možná přihodím. Koňské chcánky na otravné sousedy!

plakát

Mafiánovi (2013) 

Ani jsem nedoufal, že se mi to bude líbit. Navíc to měl dneska Luc těžké, protože Mafiánovic famílie měla vynahradit páteční večer v hospodě. Nasmál jsem se požehnaně a jak se mi už dlouho nechce psát komentáře, tak tady ten si to zaslouží.

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) 

Tak počin je to skvělý. Filmově to nedrhne a šlape to víc než dobře. Tolik ke zpracování. Pochopit důvody však nelze skrze film. Aby nevznikaly zmatky ...Jinak je samozřejmě dobře, že tohle vzniklo. Ale mělo by se o tom učit - a ne učit se to promítáním filmů. Uvidíme co se vyloupne po třech dílech.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Dabing nebrat ! Ne, že by to bylo namluvené až tak špatně, ale filmu to nepřidává...Jinak je to super.

plakát

Ranař (2011) 

3-4 hvězdy, ale to je fuk...na hodnocení nezáleží. Opravdu sympatický kousek.