Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (25)

plakát

Symptom Pandorum (2009) 

Velmi dobrá atmosféra a herecké obsazení,včetně zajímavého příběhu udržujícího napětí po celou dobu.Přesně takto nějak má sci-fi horror vypadat...

plakát

G. I. Joe (2009) 

Efekty, efekty, efekty, efekty, pak pro změnu zas efekty, následují efekty a v neposlední řadě neuvěřitelný dějový spád. Sice je to dějově strašně jednoduchý, až je to skoro trapný, ale tenhle film sází jednoznačně na strhující tempo a speciální efekty. A tak je třeba ho taky brát, ne o něm kdovíjak dumat.Fakt jízda!

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Quentin Tarantino se po nenormálních dementnostech typu Grindhouse konečně vrátil k úplně normálnímu filmu. Hanebný pancharti jsou totiž úplně normální film. Výborná myšlenka, luxusní herecké výkony (především brilantní CHRISTOPH WALTZ coby SS plukovník Landa), dokonalá hudba, no a vidět rozstřílet Hitlera je taky chytlavá představa... :-)) Každopádně Brad Pitt sice !hlavní roli" hraje, ale na jeho místě by mohl být kdokoliv, příběh stojí od samého začátku především na postavách Emanuelle Mimieux a Hanse Landy.

plakát

Únos vlaku 1 2 3 (2009) 

Zas taková pecka to teda rozhodně nebyla. Ukecanej film, ve kterym si dva "protivníci" hrajou na city vystřídá chvíli před koncem honička po New Yorku, aby byli ti špatní dopadeni. Nebýt charizmatických výkonů Travolty a Washingtona, asi by to bylo úplně o ničem. Každopádně od Tonyho Scotta bych čekal víc. Trhané záběry kamery při rychlejším tempu, kdy se měl divák dostat "do varu", podle mýho filmu taky spíš uškodily... No nic, až se budu za 40 let v důchodu nudit, tak se na to možná kouknu ještě jednou.

plakát

Vyprávěj (2009) (seriál) 

Tento seriál se poved.Je to vzpomínka na doby minulé.

plakát

X-Men Origins: Wolverine (2009) 

Evidentně to bylo zpracováno na efekt.Ve chvílích,kdy sekonala zajímavá akce byly zpomaleny záběry,aby si je fanoušci mohli patřičně vychutnat.Testosteron teče z plátna,tuctový Liev Schreiber najednou nabouchaný jako Hulk, Hugh Jackman - no comment.Co jsem od filmu očekával,to jsem dostal ve vrchovaté míře.

plakát

Rychle a zběsile (2001) 

Rychlá auta nelegální závody městem.Úvodní loupež kamionu v podání super jízdy s Hondami Civic paráda.Dobrá hudba a kombinace Diesel + Walker +režisér Cohen=super.

plakát

Přednosta stanice (1941) 

Jeden z filmů,které můžete vidět tisíckrát,můžete je znát nazpaměť,ale stejně se u nich budete chechtat jako poprvé.Burian je dokonalý,Marvan se k němu svým mírně mrzoutským projevem perfektně hodí.

plakát

Kristian (1939) 

Dalši filmová klasika s legendárním hereckým obsazením:Oldřich Nový, Nataša Gollová,Adina Mandlová.Snad každý zná:Zavřete oči........Odcházím.....