Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (376)

plakát

Když se všechno po*ere: Woodstock 99 (2022) (seriál) 

Dobře natočený dokument o akci, která mě od té doby nepřestává fascinovat ať už po hudební stránce nebo po tom co se stalo nakonec. Musel to bejt naprostej mazec, čistý devadesátky, zážitek na celý život u kterýho bych fakt chtěl bejt, Woodstock 99 baby!

plakát

Rod Draka - Zelená rada (2022) (epizoda) 

Tak předposlední díl mi asi nejvíc připomíná Hru o trůny, nemyslím nahotou a násilím, toho tady bohužel moc není, ale těma pletichama a zradama! Paráda

plakát

8. míle (2002) 

Musím říct, že s odstupem času dokážu film mnohem více ocenit. Eminem je kromě výborného rapera taky dobrej herec a hnus Detroitu z filmu přímo čiší! Rapový battly jsou dokonalý a finále je bomba, kterou jsem si neváhal pustit několikrát po sobě. DJ spin that shit!

plakát

Yongseoneun eupda (2010) 

Tak to byl další skvělý thriller, ze začátku trochu pomaješí ale pak se to rozjede a hlavně konec je brilantní. Korejci evidentně milujou pomsty!

plakát

Memento (2000) 

Skvělý film, který chce ale víc než jedno shlédnutí aby jej člověk plně pochopil, brilantní.

plakát

Trabantem až na konec světa (2014) 

Opět dávám těch 5* spíše za celkový koncept než za film jako takový, ale kouká se na to pěkně.

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Pecka, nenudil jsem se ani chvilku, očekávání splněno. Jedno z nejlepších sci-fi za poslední dobu. Škoda, že Český dabing zazdil hlas GlaDOS :-( A ze některých zdejších komentářů je mi fakt na blití! golfisto, to jsem teda nečekal..

plakát

Kdo přežije - Palau (2005) (série) 

Spoilery. Dobrý řada se spotou prvenství. Hasič Tom od začátku opanoval hru a zaslouženě vyhrál. Kmen Ulong, kterému jsem fandil nikdy nevyhrál imunitu, ale Stephanie, poslední přeživší kmene, si mě získala.

plakát

Rychle a hlučně (2012) (pořad) 

Richard Rawlings je vcelku nesmlouvavý obchodník s auty a Aaron Kaufman, který sice vypadá jako jeden z trpaslíku ze Středozemě, je Pan mechanik, který dokáže s auty, nebo spíše vraky aut, učiněné zázraky. Parádní pořad o hledání a renovaci klasických, amerických "muscle cars".