Reklama

Reklama

Yongseoneun eupda

Trailer

Obsahy(1)

V oblasti s minimální kriminalitou je u řeky nalezeno tělo mladé, krásné ženy s odřezanými končetinami. Takto závažný zločin přijíždí objasnit uznávaný soudní patolog profesor Kang. Vyšetřování neobvyklého případu je i výbornou příležitostí pro mladou ambiciózní policistku Min, Kangovu bývalou studentku, která je neustále podceňována svými staršími mužskými kolegy. Spolu s profesorem vytipují okruh možných pachatelů. Podezření směřuje k ekologickým aktivistům, kteří brání stavbě přehrady a tím i zničení okolní přírody. Přehrada však znamená ohrožení i pro místní rybáře. Po zadržení a výsleších hlavního podezřelého začíná mít Min pocit, že s profesorem Kangem, mužem kterého vždy obdivovala, není něco v pořádku.
Příběh vypovídá o věčném morálním dilematu, zda je oprávněné zachránit své blízké, když události s tím spojené mohou ublížit někomu jinému, byť nám vzdálenému. Některé činy projdou bez povšimnutí a upadnou v zapomnění, některé však mohou mít katastrofické následky. (Ketri)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Cedr 

všechny recenze uživatele

Solidní krimi thriller, kterému do "Oldboy-ovské" velikosti chybí jen velmi málo. Zápletka a její rozuzlení patří rozhodně k těm lepším v celém žánru a to bez ohledu na zemi původu. Mírné přitažení za vlasy v rámci uvěřitelnosti je snadné odpustit, co se mi tráví hůře je, že ono závěrečné rozuzlení šlo prodat ještě o něco lépe. Poslední výtkou by mohl být poněkud nešťastný filtr, ale vzhledem ke skvělým hereckým výkonům a napínavému příběhu jde jen o drobný detail. 4 a půl hvězdy. ()

Adrian 

všechny recenze uživatele

Temny, depresivny krimi thriller, plny nenavsti, bolesti, tuzby po pomste a neschopnosti odpustit a zabudnut. Poctivo davkovane informacie, zanrovo herecky dobre zvladnute postavy a postupne odhalovanie zabudovanych twist pointov. Niektore sa daju ocakavat, ovsem ten zaverecny je svojou intenzitou z kategorie finalneho odhalenia v "Se7en". Spatne dava filmu ovela silnejsie vyznenie a spolahlivo zatienuje aj malicke logicke otazniky. [EFM 2010] ()

Reklama

forsythia 

všechny recenze uživatele

Bolestivý film. Ti Korejci se umí dobře mstít. Nebýt toho kreténka poldy, co mě nebavil a lezl mi na nervy, mohlo to být ještě lepší. Závěr ovšem špičkový, rozhodně nezklamal. To vůbec nevadí, že to bylo předvídatelné. Ono to bylo předvídatelné v principu, ne v podrobnostech. A právě ty podrobnosti měly největší šmrnc. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Jedného dňa je neďaleko močarísk objavená mŕtvola krásnej ženy. Jej telo bolo brutálne zdevastované. Ruky i nohy sú oddelené od tela. Na počudovanie chýba pravá paža. Prípadu sa ujíma mladá ambiciózna policajtka Min. Na vyšeteovaní úzko spolupracuje s bývalím profesorom psychológie, Dr. Kangom. Stopy prípadu vedú do neďalekej cementárne, kde aktivisti za životné prostredie pravidelne vyvolávajú protesty. Je vrahom jeden z mnoha "ekológov? Alebo je pravda okolo tohto prípadu OMNOHO komplikovanejšia. Solídna kriminálka s originálnym príbehom, aký môžu len "šikmáči" natočiť. Po celú dobu som bol presvedčený o hodnotení na úrovni troch hviezd. Ale za to deprimujúce, depresívne, bezcitné rozuzlenie musím jednu prihodiť. To bol proste šok. Názov snímku nemohol byť výstižnejší. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Bolestivá vzpomínka je daleko víc mučivá než bolest v srdci.... Krimi thriller, který chce těžit ze své komplikovanosti a provázanosti. Místo toho se často komplikovaně, složitě až nezajímavě dobírá k překvapující pointě, že TĚŽŠÍ NEŽ UMŘÍT JE ZAPOMENOUT. Film o pomstě, který je zbytečně dlouhej a lepší hodnocení bude získávat hlavně díky závěru, který celkový dojem vylepšuje. Několik důvodů, proč má smysl film vidět: 1.) Chci vidět pitvu mladý holky. 2.) Často přemýšlím o ekologické rituální vraždě. 3.) Pronásleduje mě duch minulosti a nevím jak to skončí. 4.) Je mi jedno na co koukám, hlavně že to má překvapivej konec. PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama