Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Dokumentární

Recenze (376)

plakát

Norské domy snů (2015) (pořad) 

Norské chaty jsou už před přestavbou kolikrát mnohem hezčí než většina podobných stavení u nás, ale po předělání jsou opravdu moc pěkné. Spolu s krásnou přírodou, radost pohledět. Chlapi jsou moc šikovný a baví mě jejich nápady.

plakát

Inrang (2018) 

Japonskou předlohu neznám a musím říct, že jsem to celé čekal trochu temnější. Nicméně vizuálně je to pěkný. Komando jak SS zabijáci z New Orderu vypadá cool, akční scény jsou super, řež v kanálech je bomba. Jinak to mohlo být kratší a příběh trošku hlubší.

plakát

Uahan segye (2007) 

Zakladní koncept filmu jsem pobral, ale jelikož jsem to bohužel viděl bez titulků v původním znění (není dobrej nápad, když nerozumíte ani slovu xD) tak mi spousta věcí unikla, jinak by šlo hodnocení urcitě nahoru.

plakát

Joyonghan gajok (1998) 

Černá komedie o zprvu nechtěně vraždící rodince v horském hotelu. Konec mohl být trošku rozvinutější, ale jinak dobrý. Hudba super, stopáž akorát.

plakát

Janghwa, hongryeon (2003) 

Film se dost vleče. Herecký výkony hrozný. Musím teda přiznat, že finální unusual twist jsem moc nepochopil, přišlo mi to moc překomnbinovaný. Docela nuda..

plakát

Tel mi sseomding (1999) 

Film se vleče, musím přiznat, že jsem na první shlédnutí nepochytil pár věcí a ve finále mi to nedávalo moc smysl, ale druhou projekci nedám, nestojí to za to..

plakát

Yongseoneun eupda (2010) 

Tak to byl další skvělý thriller, ze začátku trochu pomaješí ale pak se to rozjede a hlavně konec je brilantní. Korejci evidentně milujou pomsty!

plakát

Bílé maso (2008) 

Skvělá detektivka, hlavní zaporák sice není tak evil jako například ve Viděl jsem ďábla, ale jeho přístup alá mám vše ba salámu je taky cool. Jediný co mi přišlo divný byla scéna v obchodě kdy na sebe “náhodou” narazí vrah a oběť… jinak bych snad dal i 5*

plakát

Hodný, zlý a divný (2008) 

Jihokorejský western odehrávající se v Číně okupované Japonci, dokonalá šílenost. Film se naštěstí nebere vážně a to je dobře, přijemná komedie o honbě za pokladem. Kang-ho Song hraje krásný jelito Byung-Hun Lee je drsnej až to bolí takže spokojenost..

plakát

Soudný den (2012) 

Tak tohle bylo dost ujetý. Zombie apokalypsa z jablka, budhistickej robot a asteroid, kterej je ve skutečnosti obří kulečníková koule objednaná malou holkou přes internet..