Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Oblíbené seriály (8)

Teorie velkého třesku

Teorie velkého třesku (2007)

Naprosto úžasný seriál, vtipný, originální. Sheldon je opravdu perla, vypadá to, že gayové jsou opravdu výteční herci, jeho nechuť k ženám je i reálná proto to působí i když to hraje reálně. Rajesh je však můj oblíbenec, jeho hlášky jako, při hraní lodí nakreslil loď, která má díru uprostřed a na dotaz Howarda, která loď má díru uprostřed odpoví Romulanská:) Nutno vidět, doufám, že i další díly a série se ponesou ve stejném duchu.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Konečně po dlouhé době seriál, který je ze středověkého fantasy prostředí a je kvalitní, film není však založen překvapivě na krvelačných scénách, sexu, dracích a mýtických bytostech. Je založen na jednoduchém základu slově. Scénář je velmi kvalitní, samozřejmě je zpracován podle knižní předlohy. Dialogy jsou bohaté a herci výborní, štve mě, že Sean Bean zase umřel, moc jsem si ho oblíbil. Musím říct, že Peter Dinklage je skvost v tomto počinu a svou roli přijal bravurně, také za to dostal cenu. Nutnost pro všechny fanoušky fantasy.

Dr. House

Dr. House (2004)

Galantní, krásný, skvělý, honosný jo tak přesně takový dr, house není a přesně proto je nejlepší. Scény s Wilsonem a Cuddiovou jsou brilantní a jejich výměny názorů mě rozesmějí téměř pokaždé, těžce sarkastické narážky a upřímné polopravdy a zvláštní psychologický talent House je to co dodává seriálu koření. Musím pochválit český dabing, je skvělý.

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Seriál, který si prostě musíte zamilovat, i jeho moderního bratříčka Futuramu.

Futurama

Futurama (1999)

Mám takové dilema jestli mě baví více Futurama nebo Simpsonovi, asi to vyjde nastejno oba dva jsou skvělé.

Jak jsem poznal vaši matku

Jak jsem poznal vaši matku (2005)

2 slova Legen dary - kterému chlapovi se nelíbí Barney Stinson a jeho suit up, tak asi v životě neměl suit na sobě:)