Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (7)

plakát

Harry Potter a Princ dvojí krve (2009) 

První půlka byla dobrá komedie, od druhý sem čekal víc soubojů a celková absence bitvy o Bradavice mě strašně zklamala- byla to jediná věc na kterou sem se opravdu těšil.

plakát

RocknRolla (2008) 

Vynikající příběh, úžasný černý anglický humor, strhující akce, prostě RocknRolla !

plakát

Eragon (2006) odpad!

Knížka byla super, ale takhle zkaženou předlohu jsem ještě neviděl.Totální odpad !

plakát

VyVolení (2005) (pořad) 

Za první sérii, kdy to ještě bylo nové a neokoukané

plakát

Comeback (2008) (seriál) 

Po dnešním díle (27.11, Sliby chyby) hodnotím nejvyšším počtem. Devět z deseti psychologů doporučuje Comeback jako kvalitní antidepresivum!

plakát

Soudný den (2008) 

První polovina filmu mi přišla velice průměrná a film de fakto zachránila až druhá část, u které jsem se zato královsky bavil. Ačkoliv Neil Marshal vykradl co mohl, film se mi rozhodně líbil a musím ho doporučit, ať už těm, kteří mají rádi rychlou akci, tak i milovníkům černého (britského) humoru. P. S. Na pražském koncertu Iggyho Popa jsem nebyl, ale jsem si jistý, že vypadal alespoň trochu podobně jak ve filmu.

plakát

Znamení (2002) 

Když jsem film poprvné viděl v kině, udělal na mě dojem. Nejen díky UFO, ale také napětím, které Sheymalan ve filmu vytvořil. Nevím proč, snad je to díky častým reklamám, díky nimž se právě toto napětí z filmu vytrácí, nebo tím, že už se prostě u filmu nebojím tolik jako v 11, ale snímek mě tolik jako před lety neoslovil. Stále ale hodnotím vysoko