Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbené herečky (6)

Charlize Theron

K Charlize mam obdobny vztak jako ke Keanu. Prima baba, ale vybira si na me az moc komplikovane role. Taky me mrzi, ze jsem ji nevidela v nejake komedii, jiste by byla skvela:-)

Reese Witherspoon

Tuhle holku mam proste rada at hraje cokoliv. Je mila, prirozena a ma smysl pro humor. Jeji komedie jsou casto "k nezaplaceni" - hlavne pri zehleni:-)))) a nebo pro damskou pyzama pary s dobrym vinem:-)

Kate Winslet

Nejdriv jsem si myslela ze bude na vzdy " ta z Titaniku", ale uz nekolikrat dokazala jak dobre umi hrat a jak moc je vsestranna.

Cate Blanchett

Pro me pani Herecka. Zatim zahrala vsechno tak dobre, ze jsem ji kazdou jeji roli verila!! A to snad nemohu rici o nikom jinem. Navic mi je hodne sympaticka:-)

Sharon Stone

V zakladnim instinktu byla k sezrani. Od te doby ji mam tak nejak rada. Asi vic jako zensku nez herecku:-) Teprve v posledni dobe me udivuje, jak dobre umi hrat.( napr.Lovelace)

Sandra Bullock

Takova spravna holka do nepohody. Mam ji rada nejen jako herecku ( i kdyz uznavam, ze obcas ty komedie a az prilis potrefene role nebyly uplne moje gusto), ale i jako osobu. Na film s ni se vzdy podivam s chuti.