Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbení herci (7)

Pierce Brosnan

Uznavam, ze herecky nepatri uplne na spici, ale libi se mi jako chlap. V kazde roli je tak nejak "stejny", mozna ze si vybira podobne role, nebo podobne chraktery. Nejvic se mi libi v Afere Thomase Crowna. Taky tip postav mu sedi - elegan, nad veci, vtipny, bohaty.... a hlavne sik :-)

Paul Newman

Pro me jednoznacne PAN HEREC. Nevidela jsem snad zadny film, kde by hral spatne, nebo kde by me jeho vykon zklamal. Skoda, ze takovych hercu jako je on je dnes pomalu, vlastne vymreli:-)

Antonio Banderas

Svuj vrchol si odehral v Desperadu. A od te doby ho mam pod kuzi. Je jedno ze filmy z poslednich let (az na The skin I live in) me nijak extra neoslovily. Kdyz si vezme kytaru... bezim na balkon:-)

Robert Redford

Peknej, peknej. A porad je peknej. Obcas me "vykolejil" roli, kterou si vybral - Waldo Pepe, Hrdinove a zbabelci, Intimni detaily, ale jinak mam jeho Filmy rada. Mezi nejlepsi radim: Podraz, Zarikavac koni, Slidilove, Spy game a Brubaker.

Johnny Depp

Cokoladu nemusim, ale Johnnyho jsem v Cokolade kostovala:-); Jack Sparow (v jednicce) byl taky uzasnej. Nicmene me se nejvic libil v Devate brane:-)

Steve McQueen

Taky jeden z  jiz  vymreleho druhu "pan herec". Byl to chap s velkym "ch" a herec s velkym "h". Pokud nekdo videl Motylka...nemuze nesouhlasit. Nicmene me se libil v 7 statecnych, Sklenenem pekle a Velkem uteku. Skoda, ze v dobe kdy zil, se nedalo klonovat - byl by idealnim prototipem... 

Keanu Reeves

Objevila jsem ho sice az po Matrixove horecce, ale o to vic jsem si pak vychutnala, ze umi opravdu hrat. Ackoliv me mrzi, ze si vybira hodne artove role, kde nemuze vyniknout jeho sex appeal, nenecham si uniknout zadny jeho film. Kdykoliv si chci spravit naladu a podivat se na pekne chlapy pustim si Break point. Patrick a Keannu jsou dvojka do kazdeho pocasi:-)