Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (238)

plakát

Můj strýček Archimedes (2018) (TV film) 

Krásné filmové pohlazení, které ma hlavu i patu. Jen se divím, že to opravdu jde, v českých podmínkách vyprodukovat kvalitní film. Více takových a míň srágor do kin.

plakát

Chappie (2015) 

Urcite lepsi nez Elysium, ale porat je to za ocekavanim. Nekdo rozumny by mel reziserovi pomoct se scenari, jinak uz se opravdu dobreho filmu nedackame.

plakát

Jurský svět (2015) 

Návštěva zpět na ostrově se povedla. Chybí tady efekt whoow, jako u prvního dílu. Film ubíhá svižně a pocit nostalgie je fajn. Jen ten Rexiik je trochu upozaděn.

plakát

Muž na laně (2015) 

Pokud trpíte závratěmi z výšek, je to dvakrát tak lepší zážitek. Štvala mne sice francouzská angličtina Josepha Gordon-Levitta, ale ve výsledku je to ve 3D opravdu zážitek, kdy v duchu řvete: "Slez už z toho lana sakra!" (CinemaCity Ostrava,3D)

plakát

Interstellar (2014) 

Jooo, to se náramně povedlo. Téměř lepší pocit uspokojení než z filmu Gravity. Filmový fanoušek zajásá... Dobře se najezte a napijte než na to půjdete. Je to vyčerpávající jak Vás film stále drží v napětí a přidává a přidává do kotle. Už zjišťuji kdy na to mohu jít znova... 9/10

plakát

John Wick (2014) 

Tak by to mělo vypadat! Pokud je slabší příběh, přestřelit ho výbornou akcí, ať se o něj jednoduše nikdo nezajímá. Hltal jsem každý ´´head-shot´´ a že jich bylo. Klidně na to vemte přítelkyně, pokud budou mít něco k jídlu, po chvíli je přejde chuť a vy můžete spokojeně dojídat. :-)

plakát

Robocop (2014) 

Od režiséra José Padilha jsem bohužel čekal více. Předchozí jeho filmy jsou mnohem kvalitnější a to nebylo třeba žádných trikových efektů. Ale těším se na další projekt režiséra.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Po trojce snad ještě větší lobotomický spojovák záběrů výbuchů. Kéž by to alespoň bavilo.

plakát

Velká šestka (2014) 

Ale jooo, bavil jsem se. Prislo mi to. bez pridane hodnoty, neco zde proste chybi. A naopak prebyva prilisny tlak na asijsky trh...