Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenze (3)

plakát

Harry Potter a Relikvie smrti - část 1 (2010) 

Od prvních pohádkových dílů jsme se dostali, až téměř hororovému zakončení celé ságy. Opomenu srovnání s knihou, kde se toho stalo o dost víc, než nám ukazuje film, ale třeba to bude vše v druhé části. Nicméně tento film mohu všem fandům Harryho doporučit. U mě je to 80%, z důvodu oblíbenosti celé ságy, i když připouštím, že je zde dost hluchých míst.

plakát

Hvězdná brána (1997) (seriál) 

Z mého pohledu se jedná o jeden z nejlepších sci-fi snímku vůbec. Seriál velmi zdařile rozvíjí děj původního filmu z roku 1994. Postavu hlavního hrdiny ztvárnil Richarda Deana Andersona (představitel MacGyvera), který svými vtipnými hláškami vždy pobaví. Bohužel se zde setkáme s několika hluchými díly, ale to nám vynahradí famózní první a závěrečný díl každé série. Za mě 95%

plakát

Pavučina hrůzy (2007) (TV film) odpad!

Za mě 15%. Je to sice blíž jedné hvězdě než odpadu, ale tolik procent dávám jen za to, že jsem byl zvědav, co se nachází pod čepící z pavučiny, kterou nosil „pavoučí čaroděj“. Totální nelogičnost jednání postav lezoucích do jeskyně plné pavučin a jedovatých pavouků velkých jako pěst je bezmezná.