Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Krimi

Recenze (12)

plakát

Lenssen & spol. (2003) (seriál) odpad!

Sledování tohoto "nevím, jak to nazvat" může být pro někoho hlubokým erotickým zážitkem. Tak něják předpokládám, že je to nějaký zvláštní druh porna pro opravdové fajnšmekry, pokud ne, tak netuším, které cílové skupině je tento pořad určen.

plakát

Volání o pomoc (2007) 

Už nějakou dobu jsem měla podezření, že Sandler patří mezi hollywoodskou špičku, tady už mi to jenom potvrdil.

plakát

Spálené vzpomínky (2007) 

Del Toror dobrý, ale jinak mi to přišlo přitažené za vlasy takovým způsobem, že by z toho jednomu krvácelo čelo.

plakát

Věříme v Boha (2000) 

Další kraťas, který mě utvrdil v tom, že sledovat tyhle věci prostě má cenu. Vtipných, svižných 16 minut, to podstatné bylo řečeno. Tohle někteří nezvládnou vtěsnat do 120 minut. Reitman získává 95 bodů za potěchu duše a srdce, myslím, že jeho cesta vede do filmového nebe.

plakát

Človíček (2006) 

Ano ano. Nám ženským se prostě musí lhát, mluvit s námi opatrně a s tím, že uděláme něco zadarmo, tak s tím nepočítejte. Stejně jsme nakonec ty nejlepší stvoření na světě:)

plakát

One Minute Fly (2008) 

Někteří na téma "co chci stihnout do konce života" potřebují dvě hodiny, někomu na to stačí čtyři minuty. Jasný důkaz toho, jak může kvalita drtivě vítězit nad kvantitou.

plakát

Tady Reed Fish (2006) 

Od začátku do konce jsem se nepřestala nudit.

plakát

Eragon (2006) 

Eragona jsem četla a kniha mě nijak neohromila, možná proto jsem tiše doufala, že film vykřeše z celkem plytkého Paoliniho románku alespoň malý plamínek. A zázrak se nekonal...Jeremy Irons, John Malkovich - hezky průměr, chybí jim však prostor, Edward Speleers - ani talentovaný, ani hezký, Robert Carlyle v roli Durzy pro mě postrádá jakékoliv charisma, působí spíš jako dvorní šašek, než jako děsivý nástroj nepřítele, Arya - Sienna Guillory je sice celkem pěkná "baba", ale ani zdaleka nedosahuje půvabu Liv Tyler či Cate Blanchett, jednuduše řečeno - Elfka ani omylem. Když k tomu přidám příběh, který skáče vpřed jako šílený poník, celkem odfláknutou výpravu, zmatené bitvy a všechny ty oslí mosty, tak se divím sama sobě, že jsem to zvládla až do konce. Ta jedna hvězdička je za úžasnou slovenskou a maďarskou přírodu. Mmch k zajímavosti od imra: Joss Stone je ženská:)