Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (37)

plakát

Sinister 2 (2015) 

Po velmi podařené jedničče je druhý díl průměrný film, který si nebudete po shlédnutí pamatovat. Pár surových scén nezachrání velmi chabý příběh, necharismatické postavy a předvídatelný konec. Škoda, po prvním dílu bylo na čem stavět.

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Opravdu špatný film..Pan Troška by to měl už zabalit, protože se na jeho poslední filmy nedá dívat. K babovřeskám bych řekl snad jenom to, že je tam špatně snad úplně všechno - od "příběhu" přes herecké výkony až po hudební podkres, dá-li se tomu vůbec říkat hudební. Pokud někoho láka i přes špatné hodnocení na film kouknout, doporučuji šáhnout po osvédčené trilogii "Slunce, seno...", protože na co se zbytečně mučit u špatnosti jakým jsou Babovřesky.

plakát

Já, Putin – portrét (2012) (TV film) 

Průměrný dokument, který plno událostí kolem prezidenta Putina satiricky a ironicky komentuje, ale nějakého hlubšího rozboru se nedočkáte, což je veliká škoda.

plakát

Pařba v Bangkoku (2011) 

Téměř totožný s prvním dílem, ovšem s tím rozdílem, že co fungovalo velice dobře poprvé, podruhé už příliš ne. To je tedy hlavní nevýhoda týhle komedie. Nicméně, kdo neviděl první díl, bude se zřejmě bavit o něco více než my "zasvěcení".

plakát

Somrák s brokárnou (2011) 

Naprosto šílená retro béčkovina, kterou nemůžete brát ani chvíli vážně. Ale vtipných momentu je tu víc něž dost, takže za jedno shlédnutí to určitě stojí. A nejlepší byli stejně chapadla v pozadí, kdy tam do nich ten "rytíř" či co to je mlátí:D

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Celkem průmerný film. Nesympatické postavy, klišé příběh a předvídatelný konec. Škoda, svět jako takový je zpracován hezky ale tentokrát to nad průměr nevytáhne ani Johny Depp.

plakát

Depeche Mode: Tour of the Universe - Barcelona 20/21.11.09 (2010) (koncert) 

Zatím poslední oficálně vydaný koncert depešáků. Musím hned na úvodi říct, že ani tady DM nezklamali, ale mohlo to bejt lepší. První věc co vás možná zarazí je mírně slabší hlas Dejva v první polovině koncertu, pak už se to vrátí do starých kolejí a Dejv prokazuje, že je vynikajicí frontman. Druhá věc je setlist, skupina doplácí na to, že musí hrát povinně "Greatest Hits" jako Never let me down, Stripped, Personal Jesus nebo Enjoy The Silence. Jako jo, hity to sice jsou, ale když je slyšíte na každém konceru a oficiálně vydaném DVD, tak už je možná načase je vyměnit. Přitom na bonus DVD jsou né zrovna často hrané pecky jako Sister of Night nebo Insight, obě v podaní Martina tentokrát. Songy z posledního alba znějí živě v pohodě, viz téměř s rapovou flow Wrong nebo vesmírná Come Back. Jinak scéna, světla a efekty jsou povedené, viz svítiva koule nad pódiem, který se mi dost líbila. Závěr je asi teda takový, že je koncert z Barcelony lepší než One Night In Paris (2002) ale slabší než Touring the Angel (2006).

plakát

Lovec trolů (2010) 

Tak na tento snímek jsem se docela těšil, ale po shlédnutí jsem spíše zklamán. Což o to, kamera a prostředí jsou zaznamenány velmi dobře, ale k čemu to je, když Trollové tam vypadají jak z pár let staré PC hry a spíše člověku budí úsměv na tváři. Proto dávám tři hvězdičky, filmy který nenadchne ale ani neurazí.

plakát

PIKO (2010) 

Tento na půl hraný film/dokument mapuje počátky vaření a uživání pervitinu u nás. Nesnaší se divákovi vyloženě vnutit "antidrugs" myšlenku ale spíš ukázat, že dlouhodobé užívání člověku štestí nepřinese, ba naopak. Navíc autentické výpovědi uživatelů, kriminalisty a pak i záběry z TV nova z roku 1994 podtrhují dobrou atmosféru tohoto snímku.

plakát

Ultramarines: A Warhammer 40,000 Movie (2010) 

Ačkoliv jsem velký fanoušek světa Warhammera 40,000, předevšim kvůli líbivému světu a skvělým PC hrám (hlavně Dawn of War 1), tak tenhle animák mě trošku zklamal. Akční scény jsou výborné, především pak závěrečná bitka zbylích ultramarines s démonem, kde se autoři s ničím nepárali - brutalita a krev není tomudle animáku cizí. Ovšem rozvláčné scény, kde se nic neděje tempo filmu bohužel dost sráží, což je opravdu škoda, protože bitky a dialogy zde mají hlavu a patu. Přesto doufám, že se dočkáme časem dalších dílů z tohoto universa.