Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Recenze (30)

plakát

Jak vycvičit draka (2010) 

Teď jsem na tom byl s dcerkou v kině, takže: + grafika, animace, detaily - je vidět, že pánové z DremWorks umí + drak i kluk byli sympaťáci - příběh probíhá dle nejtupější možné šablony bez špetky originality - primitivní charaktery (opravdu tohle děti mají napodobovat?) - většina filmu jsou bumpráskové akční scény, dramatičnost je vyšroubovaná na maximum (proboha proč?) Celkově vzato - nic moc. Když to srovnám třeba s Honzíkem a Mařenkou...

plakát

Kick-Ass (2010) 

Eh, no teda... moderní filmek pro mladé s módní dávkou akce "skutečných" "komixových", kteří jsou však nereální, jako Americký sen. Samozřejmě všichni jsou krásní a cool a trocha toho lechtivého úspěch zaručí. Celek je blábol, který se snaží o opravdovost, lidskost a nadsázku, ale je ho jen pozlátko - hovínko se šlehačkou kolem. Ani nevím, za co tu hvězdičku dávám.

plakát

Machete (2010) 

Planet Terror je přece jenom o něco lepší... ale stejně je "Machete" luxusní záležitost. Danny Trejo válí!!

plakát

Predátoři (2010) odpad!

Kde je ta akce a dobrodružství? Děs běs.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Konečně, po dlouhé době, po všech stránkách vymazlená, inteligentní a napínavá záležitost.

plakát

Rallye smrti 2 (2010) 

Začátek nebyl špatný, ale před polovinou se film pekelně rozjede a v plné rychlosti projede cílovou páskou. Vězeňské závody obrněných aut, nářez!

plakát

Sherlock (2010) (seriál) 

Sherlock Holmes v naší době? A dopr... Po první shlédnuté epizodě... je to skvělé!! Vtipné, napínavé, inteligentní, brilantně natočené a, v neposlední řadě, zahrané.... a konečně, po dlouhé době, VYNIKAJÍCÍ scénář. Odchylky od knižní předlohy jsou promyšlené a je to snad jediný případ filmu, kde můžu říct, že je to k dobru věci.

plakát

Souboj Titánů (2010) odpad!

No páni! Takhle to posrat, to musí být kumšt. Scénář stál za prd, o hudbě ani němluvě, Olympští bohové vypydali jak z kosmické flotily Aštara Šarana (Zeus ve stříbrné rytířské zbroji (!) byla libovka). Hlavní hrdina byl uprděný melancholik, a jeho kumpáni byli povětšinou troubové. Je mi jasné, že se Amíci snažili do filmu zamíchat pár edukativních historek z řeckých legend, ale takhle to osekat a navíc blbě, to je k smíchu. Hrůza hrůz. Těsně za Avatarem.