Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Oblíbené seriály (7)

Dr. House

Dr. House (2004)

Nebýt charakteru Dr.Grega House asi by tento seriál nebyl až tak slavný. Každý miluje jeho humor,nevrlé poznámky a neustálé zesměšňování svých podřízených-vlastně i nadřízených.

Útěk z vězení

Útěk z vězení (2005)

I když se seriál neustále točí jen kolem utíkání před policií,je to stále napínavé,zábavné a obdivuhodné.

Tudorovci

Tudorovci (2007)

Miluji všechno co pojednává o historii.I když v tomto seriálu skutečná historická fakta moc nehrají roli,Tudorovce zbožňuji.Skvělý výběr Jonathana Rhyse Meyera,který tomu dodává ono TO potřebné pro úspěch.

Ztraceni

Ztraceni (2004)

Celkem napínavé a záhadné, ale zbytečně složité.Nevidět pár dílů tak jsem z toho opravdu ztracená.To byl nejspíš účel tvůrců:)

Elisa z Rivombrosy

Elisa z Rivombrosy (2003)

Italové jsou romantici...A tohle právě potvrzuje Elisa. Úžasný příběh o lásce,zradě,nenávisti a přátelství,u kterého mi často ukápla slza smutku.

Upíří deníky

Upíří deníky (2009)

Když si tady tak čtu komentáře na tento seriál, nestačím se divit. Miluju, když lidi něco napíšou aniž by si zjistili pár informací. Všichni to srovnávají s Twilight a všichni si myslí, že to Smith obšlahla od Meyer. Kdyby něco, upíří deníky existovaly už dávno předtím než nějaká Meyer " vymyslela " Stmívání. A to, že tvůrci využili příležitosti a vypustili tento seriál do světa v době, kdy prostě letí upíři, tak udělali jen dobře. Abych to shrnula, Vampire Diaries jsou seriál pro trošku vyspělejší lidi a Stmívání je blbovinka pro náctileté puberťáky.