Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (574)

plakát

Bratři Sunovi - Gymkata (2024) (epizoda) 

Předčasnej vrchol celý série, kterej v sobě má úplně všechno a jestě o něco navíc.

plakát

Fargo - Blanket (2024) (epizoda) 

Beru celou tuhle sérii jako (ne) záměrnou a trefnou parodii na nabubřelej Yellowstone. Jinak výborně i přes občasnou doslovnost pracuje se zprofanovanými symboly tak, že jim vrací jejich původní dvojznačnost, např. páska právníka odkazuje kromě pirátů i na slepou spravedlnost, která v tomto připadě ale jednim okem vždy sleduje zájmy své zaměstnavatelky...

plakát

Rodina nindžů - Stopa (2024) (epizoda) 

Zatím pecka projekt: v lehké nadsázce, ironicky, ale přitom emotivně i s jistou filmařskou bravurou zpracovaná modernizace ninja mytologie.

plakát

AKA (2023) 

2 hvězdičky přesně jen za vyproštovací misi v arabským brlohu, tam tvůrci přímo přeskočili svůj stín. Jinak je to bohužel generický až běda...

plakát

Baletka (2023) 

Stylový, eklekticky artistní i divácky vstřícný přesně tak, jak se sluší a patří na Netflix Korejce. Oni ještě drží tuhle platformu na nějakým vyšším stupni zábavnosti.

plakát

Invalida (2023) 

výborná věc, pomalejší rozjezd, ale potom to frčí ...

plakát

Matka roku (2023) 

Někdy až směšně dekadentní, i na Poláky dost pošahaný,  ale zase se spoustou filmařských nápadů a vtípků a takový tý bezuzdný radosti z natáčení ...  choreografie soubojů stojí někde mezi Kill Bill, Raid a Růžovým panterem. Z poslední doby mi to poetikou asi nejvíc připomnělo Bullet train.