Reklama

Reklama

Recenze (6)

Ivo 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ufffff .... tak tohle byl tedy jeden z nejintenzívnějších filmových kousků poslední doby.... opravdu šílené... a diváka to s vytřeštěnýma očima bez jediného zastavení bezmocně připoutá k židli a nebude moct ani polknout, ani dýchat a úplně zapomene že je to "jenom" film... Začínám chápat proč předchozí díl byl trochu "relax" a panu Bílému se omlouvám ... toto byl totální a zoufale beznadějný mistrovský nářez... nezadržitelně gradující s každou vycizelovanou vteřinou... a zakončený v nejhlubší pekelné temnotě. Říkám si - může herec zpodobňující šerifa toto přežít v duševním zdraví? :) A psycho synkův nečekaný spolujezdec na zadním sedadle byl další roztomilou třešničkou na tomto démonském dortu... 10 hvězdiček z 5... Anebo že by to měl na svědomí zbrusu nový scénárista tohoto dílu Tomáš Bez Ucha? "Když jsi tak chytrý, proč jsi tak mrtvý?" :) ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// ♫ ♪ "Baby, can't you see I'm calling? A guy like you should wear a warning. It's dangerous, I'm falling..." ♪ Epesní needle drop a nejmrazivější epizoda páté řady so far. Tady je fakt zaděláno na nejlepší řadu Farga vůbec, ta dekonstrukce různých toxických vztahů na pozadí amerického venkova, kde nikdo neví, kde končí zákon, a kde naopak začíná kult osobnosti, to je normální scenáristický majstrštyk. V kombinaci s bezmála filmovou kamerou to je strhující podívaná, která bude za rok sbírat Emmy jako na běžícím páse. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A zas je to tady. Proč ta náhlá idiocie “přebliku” v chování? To jako nevěděla co jí čeká? Jako debata byla fantastická, ale vše okolo je divná nelogická přepálená groteska. Už jen ten několikaminutový artový záběr na šerifa jak “si jde a je děsně drsnej”… to samé jednooký právník. Jako čekal co? ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tah s troma protikandidatmi proti nasilnickemu serifovi bol genialny. :) Ked nastvany serif kraca od auta, v pozadi hra perfektny hudobny kusok s vokalmi od Lisy Hannigan v nestandardnom prevedeni tracku Toxic od Jeff-a Russo-a. Hudobna mnamka. A v zavere, presne ten sok, co pocituje divacka, ci divak emocne v poriadku, je to, co si treba uvedomovat vzdy predtym ako uvidite blazna, nasilnika, ci len sasa "hrat sa s granatom". Ono je 'TO' tam cely cas. To len logicke vyustenie sa tazko pripusta. Spokojnost, hoci citlivejsim naturam sa to moze tazsie "travit". ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama