Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (44)

plakát

Sametoví vrazi (2005) 

Nejlepší česká kriminálka za hodně dlouhou dobu, navíc podle skutečných událostí podpořená vynikajícím výkonem Jana Dolanského, který Ludvíka Černého hraje s takovou lehkostí a uvěřitelností že musí být každému na konci jasné proč by měl hnít na Mírově až do konce života.

plakát

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005) 

Konečně jsem měl tu čest shlédnout poslední ikonu v největší vesmírné sáze,která začala kdysi dávno v předaleké galaxii.... Bohužel jsme viděl Epizodu III s dabingem, který je upozorňuji !!!OPRAVDU!!! děsivý! Zamilované plky mezi Anakinem a Padmé takhle ještě více vynikly a já měl chvilkami pocit že sleduju nějakou podřadnou peruánskou telenovelu....Ale dost kritiky. Jinak ve filmu funguje všechno(hudba,triky,herecké výkony)na jedničku.Přeměna Anakina už tolikrát zmíněná je sice na můj vkus přece jenom trošičku urychlená, ale on byl malý Ani vždycky psychicky labilní, takže se vlastně není čemu divit. Poslední půlhodinka je jeden velký emocionální orgasmus a při prvním výdechu Vaderova legendárního respirátoru neukápne slza snad jen opravdovým filmovým nevzdělancům. MAY THE FORCE BE WITH YOU GEORGE....FOREVER!

plakát

Můj soused zabiják 2 (2004) 

Oproti prvnímu dílu sešup dolů jako na horské dráze. Musel jsem se opravdu přemáhat abych tu blbost dokoukal do konce. Navíc když celá čtveřice hlavních hrdinů patří k mojim oblíbencům, hlavně Matt Perry, ale tady dostává prostor tak maximálně k tomu, aby sebou každou 2 minutu o něco praštil nebo někam spadnul. Bruce Willis na tom se svým přecitlivělým masovým vrahem není o nic líp, takže rada zní : neztrácet s tím čas!!!

plakát

Nenávist (2004) 

Na Kruh to nemělo, ale i tak jsem byl rád, že při odchodu z kina bylo ještě světlo....

plakát

Román pro ženy (2004) 

Pokud by se měl Román pro ženy hodnotit čistě jako žánrový film, tak jde samozřejmě o silný nadprůměr. Nejlepší výkon podává určitě Simona Stašová která je jako vždycky skvělá.A na rozdíl od Superstar mi ve své roli ani moc nevadila Laďka Něrgešová. Ta trhlá feministka se k ní opravdu hodila.

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Naprosto bezkonkurenčně nejvtipnější zombie-filmeček, jaký jsme kdy viděl. Bylo jenom otázka času kdy se najde nějaký šílenec (Edgar Wright) a spojí skvělý ostrovní ironický humor, který známe zejména z romantických komedíí s pořádným nářezem alá Return of living dead. Tady se to povedlo na jedničku s hvězdičkou, za což samozřejmě kromě režiséra vděčíme vynikajícímu obsazení kterému vládne Simon Pegg a Nick Frost! Jenom ať se na ostrovech rodí víc podobných pokusů...

plakát

Identita (2003) 

Vynikající thriller, něco podobného tady už dlouho nebylo, navíc s tak originální a logickou(dobře...až na druhé shlédnutí) pointou, která neboří žádnou dříve vystavěnou situaci. Navíc se panu Mangoldovi podařilo sehnat opravdu důstojnou hereckou sestavičku ze které jasně vyčnívá John Cusack a Amanda Peet.

plakát

Hartova válka (2002) 

Ze začátku nic moc, ale postupem času mě film čím dál tím víc chytil, takhle zajímavě zpracovaný příběh z 2.světové války jsme docela dlouho neviděl(až na historické nesmysly, které jsou do očí bijící).Bohužel typicky americký(patos,patos,patos)konec ho zase o pár příček srazil, takže nakonec zlatá střední cesta...

plakát

Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002) 

Musím se přiznat že Epizoda II se mi zatím ze všech dílu líbila nejméně. Možná je to tím že je děj hodně nesourodý a střihač neodvedl zrovna nejlepší práci. Také milostná linie mezi Anakinem a Padmé disponuje snad těmi nejhoršími dialogy jaké jsem kdy ve filmu slyšel. To jsme snad já své dětské lásce v 8 letech vyznával lásku smysluplněji než to dělá Pan Skywalker tady. No nic, alespoň že triková a akční část nemá chybu, hudba je jako vždy skvělá a Ewan cool jako nikdy předtím. "Anakine, jednou z tebe budu mít smrt".

plakát

Po čem ženy touží (2000) 

Tak tohle je jedna z mála romantických komedií, která mě opravdu nevadí,ba naopak. Myšlenka s hlavní zápletkou je přímo geniální, protože přiznejmě si otevřeně, mít stejnou schopnost jako Nick Marshall by chtěl asi každej chlap. Jenom škoda trošku předvídatelného konce,jinak by to bylo za *****.