Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (287)

plakát

Černá hodina (2011) 

Laciný film, který je občas nelogický ale je aspoň trochu zábavný. Večer si to pustíte, ráno na to zapomenete ... film na jedno použití. :)

plakát

Cesta na tajuplný ostrov 2 (2012) 

Vtipný, efektní a oddychový film, který má tu výhodu že se nebere vážně. Tenhle film určitě zařadím mezi "pohodové filmy" který mě bude bavit i po 10 zhlédnutí. The, Rocka mám hodně rád a proto mi tady sedl i víc než "dobrodruh" Fraser, Caine se rozhodl se vyblbnout při tomhle snímku a je to na něm dost vidět, Hutcherson mi dělá radost a budu rád když se prosadí a udělá si kariéru, přeju mu to. V rámci žánru se na tom pobaví jak děti, tak i dospělí kteří stále mají rádi dobrodružství. Ps: Ta Anne Hudgens je vážně pěkná. :)

plakát

Avengers (2012) 

No .. ale jo, je to skvělý film. Zpočátku podle trailerů jsem si říkal že to bude jen "komiksový film" něco jako Iron Man, Kapitán Amerika, Hulk atd. (zvláštní že všechny tyhle postavy se objevují v tomhle filmu :)))) ale pak přicházeli další nabušenější trailery a začínal jsem se dost těšit. Čeho si nejvíc ve filmu cením je ta úžasná chemie mezi postavami, grandiózní týmová práce (mám taky na mysli ten záběr kdy beze střihu kamera oblétává kolem všech hrdinů .. ten je nejlepší z celého filmu) a samozřejmě také režiséra Josse Whedona, jenž dokázal to co by se někomu jen tak nepovedlo. Celý film se nezdržuje, má to zběsilé tempo, postavy se scházejí, hádají, spolupracují, akci střídá výborné (vtipné) dialogy a hlavně film má jednu výhodu - budete chtít tuto jízdu znova a znova shlédnout. Jednoznačně nejlepší postava je bravůrní Hulk který během svých pár skvělých scén ukradl celý film pro sebe. Ps: Po první projekci v kině jsem chtěl dát pouze 4*, něco se mi pořád nezdálo, po druhé projekci jsem si stále nebyl jistý jenže film ve mě vyvolal takovou chuť si ho pustit znova a neustále jsem o tom pořád vyprávěl .. takže bohudík, musím dát jasných 5*.. Hulk smash ! :) Viděno v kině.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Nářez. Nečekal jsem tak (ne úplně kvalitní) akční výplach, který jsem si v kině fakt užil. Efekty na úrovni, skvělé nápady (scéna kdy se snaží zničit mimozemské lodě ve stylu hry "Lodě" je naprosto fantastická) a fajn herci. Občas se film ale nevyhýbá myšlence - berou tvůrci ten film vážně nebo ne ? Mám tady pár výtek ohledně typu scén - pochod veteránů na Bitevní loď, poločlověk vs. mimozemšťan . Nevěděl jsem jestli se smát nebo to brát vážně .. bral jsem spíše tu první variantu. To ale neznamená že by "Battleship" nebyl špatný film, né dokonalý ale jako v žánru celkem obstál. Měl za úkol bavit a to se mu vcelku daří. :) Viděno v kině.

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

Nečekal jsem takovou oddychovou komedii s bezvadným Clooneyem, Bridgesem a McGregorem. Tento film si určitě oblíbím a budu si ho pouštět ještě víckrát. :)

plakát

Terra Nova (2011) (seriál) 

Chápu uživatele, kteřím se nelíbily 3, 4 a 5 díl taky se mi nějak dost extra nelíbily. JENŽE ! Od 6 dílu se to začíná pořádně rozjíždět a už to začalo být více zajímavý. Sám jsem taky na chvíly přestal se sledováním ale poté co mi to doporučil kámoš, že ddruhá polovina série je fakt dobrá, zhlédl jsem jí taky .. a nelituju. Stephen Lang si vytvořil dokonalou, charismatickou postavu. Těším se na 2 sérii, pokud tedy vznikne. :) Ps: Poslední 4 díly jsou nejlepší.

plakát

Mezi vlky (2011) 

"Žít a skonat v tento den .." Škoda že Liam Neeson dostává takovéhle nabídky až teď, páč se snad pro tyhle typy rolí snad narodil .. pro mě je teď v poslední době nejlepší herec a frajer se kterým si není radno zahrávat. Zatím 2 zhlédnutý film v roce 2012 a stále překvapivé jako film "Žena v černém". :) Ps: Poslední scéna, Neeson cituje verše, hudba sálá do poslední minuty a napětí stále stupňuje .. pro mě nejlepší scéna tohoto roku, takhle mají zakončovat všechny filmy !

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Ještě mi zbývá 7 série .. Edit: Jedna z mála seriálů které jsem (zatím) dokoukal do konce. Pravda, 6 série je docela slabá a měl jsem pocit že už se to nezlepší .. ale zlepšilo, díky 7 sérii, jenž se mi hodně líbila. N. P. Harris vytvořil kultovní postavu ve který opravdu vyniká a nejen on, oblíbené postavy jsou i Lily a Marshall jenž se navzájem skvěle doplňují. Mám ten seriál rád a kdykoli se na něj podívám znova. 4*, ikdyž s odřenýma ušima. :)

plakát

Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů (1983) 

Když si vzpomenu jak jsem tenhle díl viděl prvně, byl jsem unesen a taky to je jediný díl který jsem viděl nejvíce z celé ságy. Důstojné zakončení které nemohlo dopadnout líp .. za pomocí skvělé hudby Johna Williamse, tolik napínavých scén a fantactických herců. Když se nad tím zamýšlím, tak vlastně skončila jedna filmová legenda, na kterou budeme všichni mile vzpomínat. Teď jenom čekat až se mi tahle sága znovu uvede v kinech a užiju si tuhle nesmrtelnou jízdu znova. Díky Lucasi .. za Star Wars. :)