Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (394)

plakát

Liga spravedlnosti Zacka Snydera (2021) 

Proč rozepisovat dlouhou recenzi, kterou stejně nikdo nečte. Viděli jste nejvíc epický, komiksový film, jaký mohl dnes vzniknout...A vy to víte!

plakát

Boratův navázaný telefilm (2020) 

Jediné co mohlo zachránit tento pekelný rok 2020 je nový Borat. A pro mne zachránil. Sacha Cohen je mesiáš antistresu a uvolnění, v těchto dnech přináší klid, kteří mnozí hledají všude jinde, než zde.

plakát

Nepřítel pod hladinou (1957) 

Ich bin ein Berliner. Aneb jak si filmem USA udobří kdysi nepřítele Germána, aby mohli společně čelit Sovětovi ve studené válce. Film natočen skvěle. Ale politický záměr do oka bijící!

plakát

Pád anděla (2019) 

Akční film roku 2019! Tam kde vržou klouby a již nepomáhají růstové hormony dvojici Sly und Arny, nastupuje Gerard Butler. Hrdina, který umí a nebojí se krvácet. Slabiny i chyby, šílený otec (kterému věřím víc než poslední Rambo). Skvělé charaktery i napětí. Po dlouhé době jsem ani v půlce filmu neměl ponětí, jak to dopadne. A to dnes opravdu nezvyklý, filmový, jev.

plakát

Joker (2019) 

Jak flustrující býti ve filmovém světě komiksů, kde vládne duhový Marvel a DC podělá na co šáhne a přitom jednou za deset let natočí film jako je Joker či Dredd. Filmy přesahující stránky barevných sešítků, prdící na tvorbu, která se má líbit širšímu spektru diváka. Film který dokazuje, jak mocný umí být DC. Né temnotou nebo čímsi, ale svou reálností a jedovatou šíleností. Bravo.

plakát

Godzilla II Král monster (2019) 

Epické a monstrózní poselství o tom, kdo jsme a kdo jsou ekoteroristi a mutant Gréta. Vynikající!

plakát

Zaklínač (2019) (seriál) 

První díl jsem zhlédl v obavách, zda se seriál vydá cestou moderních kýčů GoT a podobných. Tedy šokovat, šukat, intrikovat. A jsem mile překvapen, jak si tvůrci vybrali svou vlastní cestu a dali seriálu vlastní atmosféru a magii. Henry Cavill odhodil svůj rudý plášť v dáli a Zaklínač mu dává moc stát se ikonou.

plakát

Drsný spasitel (2019) 

Odvaha boří hranice! Odvaha tvořit a natočit film naprosto mimo zaběhnutou novosocialistickou špínu v českém filmu. Pro mě je Drsný Spasitel roznětka, zapálená sirka či první slovo nové generace tuzemských filmařů, co chtějí a mají co říci. Smekám, chválím, fandím!

plakát

Ad Astra (2019) 

Filmový zážitek roku 2019.Finální monolog dává životu více odpovědí i poselství než je dnešní divák schopen přijmout. Ano, ty diváku, jež sis nechal vygumovat mozek od Walt Disney studia a tím jsi na desetiletí zničil filmový svět. Ad Astra je skvělé východisko kam se má film vrátit. K umění, příběhu i pocitům.