Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (290)

plakát

Bídníci (2012) 

Jsem ostuda, a Bídníky jsem doteď neznal (věděl jsem, že to Hugo napsal, ale děj jsem neznal). Takže první setkání a nic moc. Příběh je výborný, jen toho zpěvu mohlo být podstatně méně. (ano, je to muzikál, já vím. Ale fakt tam musí zpívat úplně každou větu? ) Někdy to působilo fakt divně. A to nemluvím o tom, že všichni zpívají tak o tři oktávy vejš než by bylo zdrávo. takže ve výsledku zklamání. Škoda

plakát

Black Panther (2018) 

Po druhem shlednuti jeste hvezdu pridavam, protoze je to fakt dobrej film, bavi, akcni sceny vyborny, svet Wakandy nadhernej, hracky dobry...

plakát

Blade Runner 2049 (2017) 

Na me to bylo prilis rozvlacne a pomale, az utahane. Nevim, mozna se mi to jen netrefilo do nalady a za par let to prehodnotim, ale ted rozhodne nemam chut si to pustit znova. Pribeh neni spatny, atmosfera je taky dobra, ale skoro 3 hodiny bylo proste moc... Gosling je pritom fajn, Ford vybornej, takze v tomhle je to super. Tak treba priste...

plakát

Bláznivá, zatracená láska (2011) 

Další pohodovka, která mi zpříjemnila letošní Vánoce. Několikrát jsem se fakt zasmál, co víc si člověk od takovýho filmu může přát? A nesouhlasím s Enšpíglem. Emma Stone je kočka a hodila se na to dobře. Zrovna tady mi přišla jako typická next door girl, do který se každý zamiluje (takže jsem asi bezhrbej velbloud).

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Hrozne tezko se mi to hodnoti. Je to bozi koncert, ale dle meho prumernej film. Pro kazdeho, kdo miluje Queen, coz ja od mala jo, tak si uzije kazdou minutu filmu, protoze je to fakt spis koncert. Kazdou chvili na vas vykoukne nejakej rif, u ktereho se potutelne usmejete ve smyslu: aaa, stary znamy, kteryho jsem x let nevidel, ale znam ho jak svy boty... V tom je to naprosto dokonaly a osobne bych prodal vsechno co mam a jeste si vzal pujcku u providentu abych mohl videt Freddieho nazivo. Ale film? No ja vam nevim, je to proste pomnik Freddiemu od jeho kamosu a ok, nic proti tomu, ale je to ve smyslu: vetsinu kontroverznich veci budem ignorovat, maximalne naznacime a my tam budem za nejvetsi Mirky Dusiny. Vsak May a spol z toho vychazi ve stylu: obcas jsme si dali dve piva a kdyz jsme se hodne rozsoupli, tak jednoho panaka. Rockeri v 70. letech? Really??? :-D :-D A tim nechci rict, ze tam melo byt jak Freddie prekouril kazdy pero, ktery okolo nej proslo, ale ty vole, to melo potencila na daleko vic. Malek si dojde pro plesouna a naprosto zaslouzene, ale jestli i film vyhraje... ja bych mu to nedal. A aby to hodnoceni jeste vic nedavalo smysl, tak na to stejne pujdu znova, protoze ten koncert je kurva bozi!!! A taky nekolik hodne silnych momentu (Love of my life zpivana davem v Peru v kombinaci s domaci scenou? z toho mrazi a je to pecka).

plakát

Bright (2017) 

This is like a nuclear weapon that grants wishes. Pan Prstenu v roce 2017 v LA. Ale jo, proc ne. I ten pribeh neni uplne blbej, Novej Sauron a tak, Aragorn tentokrat nemacha mecem ale automatickou puskou, Elfove jsou porad nackove stejne jako u Tolkiena, jen z Orku se stali kamosi. Sort of. Dobra akcni oddechovka.

plakát

Bůh žehnej Americe (2011) 

Objel Vám někdy někdo auto klíčem a vy jste si pak řekli: takoví zmrdi by se měli střílet? No tak Frank je člověk jako Vy, jen on ten kvér vzal a vyrazil takové zmrdy střílet.. :-) A u některých jeho obětí si člověk říká: fakt mu to patří.

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Tenhle seriál mě prostě chytnul a moc mě baví. holt starej romantik, co chce aby pravda a láska zvítězila nad lží a nenávistí. :-DD A o tom přeci pohádky jsou, no ne? I když tady v modernějším nebo US balení. Mě to ale nevadí.

plakát

Captain America: První Avenger (2011) 

Hollywoodskej blabol. Tohle sousloví si vybavím, při vzpomínce na tento film. Vezmeme všechna prvoplanova hollywoodska klišé a hodíme je do jednoho filmu. Škoda, mohlo to být zajímavé. Aspoň, že ten úplný konec byl docela dobrej. :-)

plakát

Captain Marvel (2019) 

Uplne v pohode. Klasicka popcornovka na nedelni odpoledne, hezky to utika, dobry efekty, pribeh neni nejblbejsi. Nic, co by vas posadilo na prdel, ale taky nic, co by melo urazit. Brie i omlazenej Samuel v pohode. Za me cajk a lepsi 3, 6/10.