Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (290)

plakát

Anatomie pádu (2023) 

Moc me ten film chytil. Skvele zahrane a to asi hodinu a pul trvajici soudni drama bylo naprosto strhujici.

plakát

Equalizer 3: Poslední kapitola (2023) 

Tohle bylo moc fajn a bavilo me to vic nez dvojka. Vubec mi nevadilo to pomalejsi tempo, to tam krasne vyplnila ta italie, vedlejsi postavy a zivot toho mestecka, to bylo fajn. No a pak Denzel dopil svuj cajicek a zacal tam delat trosku poradek. A to teda bylo taky dobry.  Neni to John Wick style, ale takove komornejsi, vic pri zemi bitky, ktere jsou trochu uveritelnejsi. ale i tak ta akce byla dobra a bavila me.

plakát

West Side Story (2021) 

Jedej z kulturnich restu odskrtnut, Spielberg umi. Vizualne je to skvele, vyprava paradni, hlavni postavy sympaticke... pisnicky... jak ktere, nektere fajn, nektere nic moc. A celkove hodne dobre shakespearovske drama zasazene do NY. Bavilo

plakát

Air: Zrození legendy (2023) 

Dlouho me podobny snimek tak nevtahl do deje, jako tohle. Fakt vyborny, napinave i kdyz clovek vi, jak to dopadne. Hodne me to pobavilo. Matt Damon je tam super a celej ten Nike tym dobre funguje.

plakát

Ahsoka - Část 1: Mistři a učedníci (2023) (epizoda) 

Je pravda, ze jsem nedokoukal Rebels, tak par asi spoileru a nejake narazky jsem nechapal, ale jinak prvni dil velmi dobrej. :-)

plakát

Tři mušketýři: D'Artagnan (2023) 

Vyborna adaptace, nedrzi se to uplne presne predlohy, ale me to v tomhle pripade vubec nevadi. Je to zajimave oziveni znameho pribehu. Vyborne natocene, hezka akce, je to hezky spinave... super, tesim se na druhej dil.

plakát

Až na krev (2007) 

Filmarsky nadherny, ale jinak takovej trochu divnej pribeh. Zajimave, ale casto jsem si teda rikal: wtf? :-)) ale tak to je spis muj problem. Day-Lewis je tradicne skvelej, o tom zadna.

plakát

Černí motýli (2022) (seriál) 

Zajimavej francouzskej serial. ale delalo mi docela problemy se orientovat v tom preskakovani ruznych linek a casu. Navic zaverecna vymena hlavni herecky tomu pridala na chaosu. Bohuzel zamer autoru hezky, ale musel jsem si dohledat, proc to udelali. Jinak by me to nenapadlo. ale to je mozna jen muj problem. :-D

plakát

Černobílý svět (2011) 

Po 12 letech (fuck to leti) jsem se k tomu konecne dostal... a wow, to byla velka parada. 60 leta v Mississippi nebyly zrovna hezky a to je to tady podano jeste hrozne malebne. A ve vysledku vlastne hvezdne obsazenej film. Octavia Spencer je naprosto fenomenalni, prvni velka role Emmy Stone, Viola Davis, Jessica Chastain...