Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (110)

plakát

Bojové nasazení (1986) 

Taková salva hlášek, to je něco!!! První polovinu filmu jsem se válel smíchy v křečích po zemi, kdykoli Eastwood promluvil, druhá polovina byla o něco sušší. Ale 5* dávám za tu bazkonkurenční zábavu. Eastwood je hláškovací samopal!!

plakát

Zjizvená tvář (1983) 

Dechberoucí film s vynikajícím Al Pacinem, vynikající režií, kamerou, hudbou... No prostě jedna z nejlepších gangsterek.

plakát

Stalker (1979) 

Koukám jako puk a nevím, opravdu nevím, co k tomu napsat. Snad jen Tarkovskij je GENIUS. Takhle hluboký, filozofický film jsem ještě neviděl. Naprosto mě pohltil a uzemnil. Bravo!!!!

plakát

Skandály ze života zvířat (2008) 

Opravdu povedená bláznivá komedie o partě absolutních magorů kteří se vydají natočit dokument o Bigfootovi. Celý film je svižný a napěchovaný neskutečně skvělými fóry (piraně, krocan...). Dávám 5* protože takhle jsem se už dlouho nezasmál.

plakát

Spáči (1996) 

Úžasná podívaná napěchovaná skvělými herci. Vynikající film podle vynikající knihy.

plakát

Králové ro(c)ku (2006) 

Vynikající film!!! Jack Black a Kyle Gass rocks!!! Od začátku do konce je film napěchován skvělými vtipy, a libovou muzikou. A hudba v battlu mezi Satanem a Tenacious D to jen dokazuje, je to prostě masterpiece.

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

Tleskám, snímek jako je tento se jen tak nevidí! Tolik lidskosti a krutosti v jednom filmu. Spielberg natočil film, který ho zapsal do historie. I když jsem doposud moc Neesona nemusel, touhle rolí mě naprosto dostal. Ralph Fiennes ztvárnil Amona tak brilantně, až se tají dech. K tomu jedinečný scénář a černobílý háv, který dá vyniknout barevné holčičce, jen proto, aby nás po chvíli uzemnil tím, že na ní také došlo. Dokonalá kamera, střih a hudba. Spielbergu, díky že si obdařil kinematografii něčím tak skvělým jako je Schilndler's List.

plakát

Terminátor 2: Den zúčtování (1991) 

Když se někde sejde James Cameron a Arnold Schwarzenegger vyjde z toho většinou dost dobrý film. Tenhle dokonce předčil má očekávání. Scénář, vizuální efekty a zvuk jsou jedinečné. Nejlepší akční film s Arnoldem Schwarzeneggerem!!! Jeden z nejlepších akčních filmů vůbec.