Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Krimi

Recenze (110)

plakát

Česko - Slovenská SuperStar (2009) (pořad) odpad!

Zatraceně, kdy už si s tim daj pokoj?!? Mám dojem, že zkoušej kolik toho uneseme, takovej malej experiment... proč by jinak pouštěli tyhle exkrementy do televize??? Prví řada byla ještě zkousnutelná, ale další řady spolu s tímhle shitem patří do odpadu.

plakát

Drsný sever aneb 7 dní života (2009) 

Když vezmu v potaz, že se jedná o amatérský projekt a přimhouřím oko, tak můžu říct, že snímek je celkem vydařený a i koukatelný. Ovšem, ty scény s mafiány byly směšné. Vyzdvihuji kameru a hudbu, ty byly na celém filmu asi nejlepší. Taktéž herecké výkony hlavního hrdiny a hlavně jeho matky a Standy byly pěkné. Film mě docela bavil a hodnocení zde na csfd mi připadá dost přísné.

plakát

Grotesque (2009) odpad!

Kôji Shiraishi je úchylný prase, přál bych mu aby dopad stejně jak P. P. Pasolini

plakát

Monstra vs. Vetřelci (2009) 

Velice zábavný film, plný vtipných hlášek s užasnou 3D animací. Monstra jsou skvěle vymyšlená a zábavná každým coulem. Mít trochu lepší děj, byl by to trhák.

plakát

Muži, co zírají na kozy (2009) 

To jako mělo bejt vtipný?!? Něco tak k uzoufání nudný jsem už dlouho neviděl. Grant Hesov by se už NIKDY neměl pustit do režie. Takhle neuvěřitelně nevyužít potenciál oskarového obsazení by mělo být trestný. Vážně jsem nečekal nic extra, ale aspoň jsem bláhově doufal, že ústřední čtveřice typu Clooney, Spacey, Bridges a McGregor dokáží sami o sobě zajistit notnou dávku zábavy.... chyba :(

plakát

Nenarození (2009) 

Film nebyl zas tak špatnej. Sice to jsou všechny možný hororový scény (+ Dr Mengele a jeho pokusy) naplácaný do jednoho hororu s hezkou herečkou, ale výsledek se mi kupodivu líbil. Při scéně se psem s převrácenou hlavou jsem dostal záchvat smíchu. Také zhasínající světla, vždy když je dybbuk na blízku neoplývala zrovna originalitou. Jen nechápu jak se mohl skvělý Gary Oldman nechat zatáhnout do filmu tohoto ražení, ale nadruhou stranu jsem mu vděcný, že film drží nad vodou.

plakát

Zkratka ke smrti (2009) 

Nejdřív jsem se asi hodinu nudil a čekal, až se začne něco dít, a ouha, když se to "rozjelo" bylo to nudnější, než ten ultranudnej začátek. Tohle má do hororu daleko.

plakát

Mr. GS (2008) (pořad) odpad!

Tak neuvěřitelná trapnost jako je tohle se jen tak nevidí. Viděl jsem asi 4 díly a zasmál sem se asi 2x (to už se víc nasměju u Televizních novin). Pánové Genzer a Suchánek by měli skončit se svojí kariérou, protože jsou rok od roku horší. Poté co pohřbili Tele Tele se pustili do talkshow která je snad ještě trapnější. Jestli chtěli konkurovat Krausovi a jeho Uvolněte se prosím, tak se jim to těžce nepovedlo...

plakát

Nekecej! (2008) (pořad) 

Respekt, ano

plakát

Neuvěřitelný Hulk (2008) 

Neuvěřitelná nuda. Ty necelý dvě hodiny mi připadaly jako půl dne...