Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (141)

plakát

Acid House (1998) 

Řeknu to asi tak - zajděte si radši na to samé do Dejvického divadla ;o)

plakát

Albert Nobbs (2011) 

Téma mi nesedlo, takže radši stručně - rozporuplný film, o kterém si ani po dvou zhlédnutích nevím, co si myslet... I když ten konec se povedl.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Tak s čím jenom tento film srovnat? Se Zelenkovými Karamazovi? S dicapriovským Romeo and Julliet? Čím může klasický literární námět překvapit? Leda svou kvalitou a já se nebojím říct, že z tohoto pohledu mě Alenka pohltila! Skvělá Mia Wasikowska, nadprůměrná Helena Bonham Carter, ale hlavně fenomenální ztvárnění! A začínám se podivovat nad úrovní hodnocení tady. Skvělá Alenka 75% a poběhující Šmoulové bez špetky děje 90%? Ale no tak...

plakát

Alois Nebel (2011) 

Excelentní film. Nepochopí jen ten, kdo je celý život zalezlý v díře jménem Praha či Brno a nikdy nezažil život mimo "velkoměsto". O způsobu ztvárnění není pochyb - tohle je mistrovské dílo! Tenhle film ale není o ději. Je o tom, jak se dá čelit nepříjemným vzpomínkám, samotě, falešnosti. O tom, jak se dá bojovat o to, aby člověk nebyl spláchnut samotou v opuštěném kraji jesenickém. Nejlepší český film od Pelíšků! Bezpochyby!

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Omlouvám se všem, ale právě jsem se dokoukal na toho LEPŠÍHO Spidermana. Lepší režie, tajemnější a lepší scény a ve finále i mnohem lepší představitel pavouka. Těším se na dvojku...

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) odpad!

Šéfe, na Gordona to ani trošku nemá!

plakát

Avatar (2009) 

Avatar. Buď jej milujete nebo nejste modří! Já tedy evidentně nejsem. Film mě minul. Už dlouho se mi v kině nestalo, abych se po 20 minutách nudil a přeci věděl, co bude na konci. Tohle snad ani není film. Pouze animace.

plakát

Babicovy dobroty (2008) (pořad) 

Ta hvězda za uvědoměle skrytou reklamu na vévévépánvičkycézet. =)

plakát

Babovřesky (2013) odpad!

Není lepšího důkazu o morálním úpadku národa českého než úspěch filmů Trošky. Tohle je další důkaz.