Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Sci-Fi

Oblíbené filmy (10)

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu

Pán prstenů: Společenstvo Prstenu (2001)

Pán Prstenů: Tolkiena jsem četl až po zhlédnutí filmu. Možná proto se mi film tak líbil. Je jasné, že se do třech filmů nemůže trilogie vejít celá. Přesto je děj pochopitelný i pro nečtenáře předlohy. Velkolepá podívaná.

Mulholland Drive

Mulholland Drive (2001)

Mám svoje vysvětlení a to je důvod pouštět si film znovu. Pokaždé je tam nějaké ale.. A o to jde. Skvělá atmosféra, skvělé herečky. Klidně by to mohlo být delší. Sice by se nic víc nevysvětlilo, jen by přibylo dalších otázek. P.S. Dneska jsem to viděl znovu a konečně pochopil. Film má pointu a dává i smysl, ale... Jak říká Lynch: "Sledujte popelník...." PS. Kdo chce více vysvětlení, nechť si koupí BD. V komentářích je dost vysvětleno....

Zítra vstanu a opařím se čajem

Zítra vstanu a opařím se čajem (1977)

Výborně obsazená česká sci-fi spolu s propracovaným scénářem. Zatímco u amerických filmů tohoto typu najdete spoustu chyb tady je většina věcí logicky zapadající. A ještě k tomu skvělá komedie.

Maverick

Maverick (1994)

Pro mě je to nejlepší western. Bavil jsem se i podruhé, když jsem věděl jak se věci mají. Možná ještě víc. A ten pohled Dannyho Glovera. Prostě paráda.

Tajemství hradu v Karpatech

Tajemství hradu v Karpatech (1981)

Ano, takhle má vypadat parodie. Né jenom prosté opakování, ale dotvoření příběhu. To nejní pérdel..

Fantom Morrisvillu

Fantom Morrisvillu (1966)

Ten chlap z plakátu mi něco připomíná... Parodie jak má být....