Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Thriller

Oblíbené seriály (10)

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

S počáteční nedůvěrou diváka, který kterému je více, než méně cizí styl fantasy deklarovaný v promu k seriálu, jsem přistupoval k 1.dílu a tam to začalo - prvních deset dílů jsem shlédl během dvou po sobě jdoucích odpolední.Nešlo se od toho odpoutat. Naštestí pro mne se ono "fantasy" zde objevuje jen sporadicky, více mne to oslovilo jako napínavý, intrikami. krví a sexem protkaný fiktivní thriller na pokračování z " dávnověku " ve stylu Kmotrů, Tudorovců apod... Užil jsem si herecké projevy všech zúčastněných a je jedno, jestli jsou to hlavní, či vedlejší role. Nelze pominout i zdařilé ext/interiery, často je to pastva pro oči - a zvuk - ten nemá chybu! Ačkoli nevyhledávám díla tohoto druhu (dal jsem na zdejší vysoké hodnocení), jsem velmi, ale velmi příjemně překvapen. II.řada není špatná, ale nezaujme tak jako ta první. Vítězí spíše zvědavost, jak se děj bude dále vyvíjet.Poslední díl byl ale velice překvapivý...

Pacifik

Pacifik (2010)

Jedna z nejlepších "válek", luxusní kamera a zvuk.

Perníkový táta

Perníkový táta (2008)

Vytváří tu nejtěžší závislost................Bacha na to!

Temný případ

Temný případ (2014)

1. série luxxxus ! 2. série - do "skoro" konce 4. dílu - tápání,nuda, nezáživnost,nepřehlednost........ 5. díl konečně dokáže upoutat pozornost. Co mě fakt ale po celou dobu zaujalo, je Vince Vaughn, tahle role mu sedí exceletně.

Gangy z Birminghamu

Gangy z Birminghamu (2013)

Špička mezi seriály, vystavěno na exceletním výkonu Cilliana Murphyho, zejména v II. sérii, vynikající výprava a soundtrack Nicka Cavea. Ačkoliv se děj odehrává počátkem 20. století, současná muzika perfektně podtrhuje dobové scény. Prostě a celkově parááááda !