Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Akční

Recenze (1 047)

plakát

Česko - Slovenská SuperStar (2009) (pořad) 

Monstrózní tříhodinové přenosy vydatně proložené reklamou, s nekonečným čekáním na další song, mne neskutečně otravovaly. Několik kladů jsem však pro sebe našel: 1. vítězný nemotora Chodúr mne bavil, 2. přítomná kapela o několik tříd přehrála utahané Pajky pajk, 3. porotkyně spontánně pějící doprovodné vokály, 4. břitký Habera, 5. zpívající citrón. Zaskočilo mne, že Markíza měla, z pro mne nepochopitelného důvodu, výrazně lepší zvuk než Nova, takže můj televizor přispěl do koláče na Slovensku..

plakát

Mother Pluto (1936) 

V boudě zmateného Pluta se vylíhla kuřátka a v chlupatém stvoření s kostí v tlamičce ihned identifikovala svou matku. Plutovi se brzy zalíbí mateřské pudy a snaží se žluté opeřence naučit co nejvíce z toho, co umí a chránit je před kohoutem a kvočnou, kteří si na ně dělají, pro psa nepochopitelné, nároky.

plakát

Tři malí vlčci (1936) 

Tři malí vlci sice neberou vážně výuku prasečí anatomie, ale přestrojení za ovce za účelem ochutnávky pečeného vepřového masa zvládají bez problémů. Na své první setkání s přístrojem na mučení vlků však pravděpodobně nikdy nezapomenou.

plakát

13. komnata - 13. komnata Idy Kelarové (2007) (epizoda) 

Je mi zcela jedno, je-li Ida Kelarová "bílá" nebo rómka. Každopádně je už dost velká na to, aby pochopila, že je důležité obklopit se lidmi, kteří ji vezmou takovou jaká je a nic dalšího neřeší. Pro mne byla tato komnata ztrátou času.

plakát

Dva na cestě (1967) 

Zamilovanému mládí chybí ke štěstí jen majetek. Movitému střednímu věku paradoxně chybí ke štěstí jen láska. Kdepak se nám potvůrka ztratila? Asi někde pod nánosem všedních povinností, starostí i nedostatku času! Je třeba s tím něco udělat!

plakát

Pat a Mat (1979) (seriál) 

Dva teoretičí inženýři v jednotlivých epizodách dokazují, že ani výměna žárovky, vymalování bytu nebo sklizeň ovoce nejsou triviálními záležitostmi, pokud si na ně posvítí jejich tvořivý intelekt. S teoretickými vědomostí největších géniů fyziky a strategickou zručností vojenských generálů se vrhají do všech problémů, jejichž řešení by mohl vymyslet snad jen dlouholetý pacient psychiatrické kliniky.

plakát

Tootsie (1982) 

Dorothy Michaelsová je slavnou seriálovou herečkou, ale jako každá hvězda má svoje pečlivě skrývané chyby. Například se musí každý den tajně holit, chodit na vysokých podpadcích se naučila teprve nedávno a v přítomnosti své kolegyně Julie musí skrývat ztopoření něčeho, co by mezi jejíma nohama rozhodně nemělo být. Dorothy je totiž tak trochu chlap, kterého k transvestitismu nepřivedla vášnivá touha po nošení ženských šatů, ale obyčejný prázdný žaludek nezaměstnaného herce. Přestože mi nepřipadá příliš vtipné převléknout chlapa do ženských šatů, tak v tomto případě mne to ještě bavilo.

plakát

Dick Whittington's Cat (1936) 

Tato kočka je sice přeborníkem v mrouskání a loudění potravy, ale strach ze zákeřných krys dokáže překonat pouze v podobě svých statečných duchů.

plakát

Pár správných chlapů (1992) 

Poručík Daniel Kaffee má velmi krátkou právnickou praxi, během které se naučil pohodlně uzavírat bleskové dohody a proto byl armádou zvolen jako obhájce dvou vojáků, kteří při výcviku zabili nepříliš fyzicky zdatného vojína Santiaga. Armádní špičky nemají zájem na skutečném vyšetřování a odhalování příčin chování vojáků a proto je Kaffee správnou volbou. Jenže dohled nad případem má kapitánka JoAnne Gallowayová, která v něm svým citlivým nosíkem cítí špinavost a trvá na soudním procesu. Kaffeeho zájem poznat poprvé v životě soudní síň zevnitř není nijak závratný, ale kapitánčiny zajimavě vlnité křivky jsou pro něj důvodem k delší spolupráci. Začíná se ponořovat do případu a vytahovat na světlo fakta, o jejichž existenci by se, v zájmu národní bezpečnosti, mělo raději mlčet.