Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (45)

plakát

Mimi šéf (2017) 

Celkem sranda. Najde se tam par parodii, a v cz dabingu nezapomenutelna hlaska "sorry jako".

plakát

Kráska a zvíře (2017) 

Bohužel já deb** jsem si před filmem nepřečetl, že to je muzikál. Bez toho neustálého kdákání by to bylo tak o 45 minut kratší a ději by to vůbec neubralo. Jinak nezpívací části se mi líbily.

plakát

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016) 

V tomto případě jsem výjimečně četl těsně před shlédnutím filmu i knihu a to byla asi ta chyba, nebo naopak možná i štěstí. Neočekával jsem, že film bude s knihou 1:1, ale zdálo se mi, že tak od 2. třetiny filmu šlo o zcela jiný film. Dost částí z knížky mi zde chybělo a nejvíc mě rozčilovalo, že v knížce mají jet k domu s kamarádem (ne s kolegyní z práce) a Dr. Golan byl muž, ne žena jako ve filmu - proč byl film takhle "poženštěn"? Zase nějaké nařízení EU, že ve filmech musí být určité % žen? :-) Dále nechápu, proč byly schopnosti Olivy a Emmy přehozené, nicméně ve filmu to asi vzhledem k okolnostem bylo potřeba. Shrnul bych to asi takhle - pokud bych knihu nečetl, bylo by hodnocení tak 2*, protože bych moc nechápal o co jde. Teď jsem naopak díky knížce děj víceméně chápal, ale výše zmíněné odlišnosti mi zážitek trochu pokazily. V Jacobově otci jsem však stále viděl Roye z IT Crowd. Postavu Jacoba jsem si představoval podle knížky hodně podobně.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

No, jak to říct slušně... Je to rozhodně p*čovina, ale p*čovina u které se pobavíte i když se chvílemi budete ptát, jak mohlo někoho napdanout natočit takovouhle věc? Naskýtá se i otázka požitím omamných látek při psaní scénáře. Po shlédnutí traileru jsem měl jasno, že to musím vidět a to byla možná trochu chyba, protože, dle mého názoru, to nejlepší z celého filmu je právě v traileru, takže jsem se celou dobu těšil na ty scény, které znám se zvědavostí, jak to bude pokračovat a víceméně tam kde skončil trailer, skončila i tato scéna. Co mi ale u kreslených filmů nejen pro "dospělé" vadí (South Park, Simpsonovi,...), tak je rozhodně nesmyslný zpěv. Důvod zpívání je pro mě nepochopitelný a když to jde, tak přetáčím. Jinak film určitě za shléhdnutí stojí, jednou stačí až až. Údajně vám díky titulkům unikne hodně vtipů a vtipných nápisů na potravinách kvůli čtení titulků. Rozdílný překlad vtipů tak aby dával smysl celkem dost mate, když slyšíte úplně jiné slovo a v titulkách je něco úplně jiného. Pokud se na tento film chystáte, doporučuji si předem vygooglit, co je to "Vaginální sprcha" aka Pičifuk. Hodně vám to pomůže v chápání některých vtipů.

plakát

Den po zítřku (2004) (TV film) 

Velmi slusna slatanina. Zakladna Rammstein a jeste hnusnejsi filmove efekty... Ale pro tu srandu...

plakát

Marťan (2015) 

Víceméně odpočinkový film, sice trochu krutý, opravdu se stačí podívat jen jednou, ale člověk se i zasměje některým hláškám. Jen mi hlava nebere, že stačilo urvaný kus základny (po výbuchu "chobotu" oblepit igelitem (chápu, že asi nějaký lepší igelit, než je taška z TESCA) a zalepit páskou (stejně tak i prasklou helmu). Jinak je to fajn film.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Velké očekávání a o to větší zklamání. Tedy aspoń pro mě. Film je podle mě až moc dlouhý. Byli lidé v té době t ak otužilí? Půlku filmu se plazit po zemi ve sněhu, pak se v pohodě "koupat" v řece a ani žádná rýmička? Neviděl jsem ani, že by šla někomu pára od pusy...

plakát

jOBS (2013) 

Nic pořádného jsem se z toho filmu nedozvěděl... Jak se najednou dostal do Atari? Jak se najednou z garáže stala komerční budova? Kde se najednou objevila nová manželka? Kde se najednou vzala jeho dcera Lisa u něj na gauči asi v 15 letech? Nelíbilo se.

plakát

Hodinový manžel (2014) 

Pomerne prijemna lehce predvidatelna oddychovka. Proc ne.