Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Smallville - Absolutní spravedlnost (2010) (epizoda) 

Ať si říká kdo chce co chce tak seriál se velmi dobře vyvíjí oproti 1-3 řadě, které stály za nic. Kdy se objevila zrůda a Clark měl za úkol ji zničit a s příběhem seriálu to nehlo. Zlepšení nastalo v 5 a 6 řadě. 7 či 8 bych označil za výborné. 9 zatím není ukončená tak ji nebudu hodnotit.

plakát

Paranormal Activity (2007) 

Díval jsem se na to ve 12 večer, ale byla to pěkná zívačka. Už vidím jak by ji policie zastřelila, mohli ji střelit do nohy nebo ruky ne třeba? Aby ji nezabili. Za to by je moc nepochválili. Dialogy nudné, jednou jedinkrát jsem se trošku lekl za všechny ty noci. A poďme na jiný horor.

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Další Quentinův majstrštyk. K tomu není co dodat, všechny aspekty filmu jsou dotáhnuty do posledního detailu a nechybí tam nic.

plakát

Pařba ve Vegas (2009) 

Tenhle film je prostě symfonie a sranda od začátku do konce!

plakát

Stmívání (2008) odpad!

Už dlouho jsem neviděl více nudný a únavný film. Zíval jsem od začátku do konce. Kdyby ji aspoň na konci nechal upírkou bylo by to zajímavější. Nulový dějový zvrat a hlavně v podstatě žádné finále.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Žádná bomba, více se mi líbila Šifra mistra Leonarda. Film je moc zdlouhavý, že už pak ani člověka nebaví stíhat všechny zvraty. Ale jednou jsem se na něj podíval rád.

plakát

Strážci - Watchmen (2009) 

Vynikajícně. Na tenhle film jsem od začátku do konce hleděl s otevřenou pusou a nemám co vytknout. Brilantní závěrečná scéna. Fakt bomba!

plakát

Krvavý sport (1988) 

Na tomto filmu jsem spolu s Kickboxerem vyrůstal. Klasika.

plakát

Úsvit mrtvých (2004) 

Velmi pěkně natočený film s citem pro dávkování akce a bafaček. Ze zombie jde opravdu strach a ta jejich smrtelná rychlost, wow. Už to nejsou žádné pomalé potvory. Ving Rhames a Ty Burrell se předvedli pěknými postavami a výkonem. Film obsahuje i pár pěkných žertíků, i když krutých. Pro mě nej zombie film !!!