Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (103)

plakát

Projekt X (2012) 

Docela mě to překvapilo. Čekal jsem, že to do 20min vypnu, ale dokoukal jsem to. Dokonce jsem se i pár krát zasmál.

plakát

Diktátor (2012) 

To byla ale jízda. Výborně vymyšlená komedie. Dokonce Cohen nebyl ani moc nechutný a sprostý a o to mě to ještě víc bavilo. Jen škoda té metráže, 83min zábavy není málo, ale vydržel bych více. Jen tak dále:-)

plakát

Tranzit (2012) 

Tuctovka, která nepřekvapí asi ničím. Takový to film jsem viděl v různých variacích asi 1000x teda omlouvám se 1001x. Takže nic co bych musel vidět znova. Jelikož své aktivity rozlišuji na ztrátu času a dobře využitý čas, tak tento film řadím do kategorie naprosté ztráty svého času.

plakát

Muži v černém 3 (2012) 

Will nestárne, i kdyby hrát v největší kravině co kdy někdo natočil(třeba Tarantino), tak by mě ten film asi bavil. Musím uznat, že pokračování série bylo důstojné a vtipné.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Jako komedii hodnotím tento film velmi kladně. Měl jsem strach, že scénář filmu bude kopírovat další přisprostlé snímky, které se objevují posledních pár let. Ale světe div se, americká komedie si nezakládá na vtipu ze sprostých slov. Navíc "vyzrálost" herců pozitivně ovlivnilo i celý film.

plakát

Žena v černém (2012) 

Režisér James Watkins mě začíná opravdu bavit. Po zdařilém filmu Jezero smrti opět potěšil. Bez znalosti příběhu, pro mě nikterak přitažlivém obsazení a názvu filmu, který ve mě vyvolává pocit knižního díla z 18.století, jsem se i tak odhodlal se svojí manželkou v 23.00 ke shlédnutí tohoto filmu. A světe div se. Tento film mě nejenom bavil a i husí kůže přišla:-) Když to shrnu, tak kamera fantastická, herecké obsazení dobré a atmosféra úžasná. Ani chvilku jsem se nenudil. Jen jsem si říkal, že kdybych byl Radcliffem tak uteču po 2 minutách, ale asi by těžko z toho byl film:-)

plakát

Mezi vlky (2011) 

Naprosto originální film, který přináší na dnešní dobu naprosto nadčasové zfilmování. Řekl bych, že je to nejzásadnější film roku 2012, který bude ovlivňovat budoucí tvorbu stejně jako Vetřelec nebo Matrix. Klobou dolů před odvahou filmařů natočit něco takového inovátorského. NE TOTO JE JEN LEGRACE, toto dílko patří mezi další zbytečné filmy.

plakát

Jump street 21 (2012) 

Veliké zklamání, po deseti minutách jsem byl nadšený humorem a zajímavou volbou herců. Ale po zhlédnutí celého filmu jsem byl zděšen, tak trapným navázáním na seriál. Navíc americky sprostý a nechutný humor, který mě už opravdu unavuje. To už američani nedokáží být vtipný bez narážek na sex? Nebo jejich zdegenerovaná konzumní společnost je tak jednoduchá, že je jen toto pobaví. Nechápu Deppa, že se tohoto účastnil. Vždyť to oproti seriálu připomínalo spíše Scary Movie:Jump Street 21. Ale jinak jako film 40%

plakát

Temný rytíř povstal (2012) 

Veliké uznání. Nolan jde cestou, která musí bavit. Dokáže profláklé téma natočit naprosto jinak, možná i zajímavěji nežli kdokoliv před ním. Nakonec jeho spojení s fantastickým hercem Ch.Balem se stává z této série něco nezapomenutelného. Poslední dobou je celý filmový průmysl takový jalový a Nolan je jeden z mála, který točí filmy co mají aspoň nějakou hodnotu. Ještě musím zmínit T.Hardyho, jeho podání Banea bylo fantastické. Každému doporučuji si ho dát v originálu a užívat si jeho projevu. Klobouk dolů, fantastické, tleskám a těším se na něco dalšího i když to třeba už Batman být nemusí, uvidíme.

plakát

Nestyda (2008) odpad!

Naprosto zbytečný film!