Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Krimi
  • Komedie

Recenze (139)

plakát

Americký sniper (2014) 

Prostě další skvělej Eastwood. Víc není potřeba dodat.

plakát

Americký zabiják (2017) 

Náhodou slušná akce a napínavý. Nechápu ta nízká hodnocení.

plakát

Argo (2012) 

Dostat tech 6 americanu z Iranu byla jiste skvela akce a velka odvaha a urcite by to byl paradni dokument nekde na Discovery Channel, nicmene uz dlouho jsem se tak dlouho u zadneho filmu nenudil, jako u Argo.

plakát

Asi to ukončím (2020) odpad!

WTF, co tohle bylo?? Typická šílenost pro lidi co si říkají intelektuálové a dokážou hodiny debatovat o naprostých hovnech..

plakát

Atlas mraků (2012) 

Pokud budete mit tri hodiny casu podivat se po dlouhe dobe na nadherny film, vzajemne se prolinajici pribehy z ruznych casovych os, rozvijejici se od zdanlive nudnych zacatku po uzasna vyvrcholeni a spojeni do jednoho smyslu a zaveru, zajdete si na Atlas mraku. Pro mne 6 bodu z 5ti moznych... Přes noc se mi celý film ještě více rozležel v hlavě a dnes jdu znovu. Musím. Nádherné.

plakát

Avengers (2012) 

Buď byla moje očekávání příliš velká anebo ten film nebyl zase tak super, jak se o něm všude píše. Pro mě každopádně 3*. S X-Men First Class naprosto nesrovnatelné a co se efektů a akčních scén týče, tak Transformers jsou daleko lepší. Stark sice perlí, Hulk si dobře zařádí a Johansson je sexy, to je ale asi tak vše. Třeba ten způsob, jakým nakonec Avengers zničí nepřítele, je hodně trapný. Takže celkem zklamání :(

plakát

Banda (2019) (seriál) 

První čtyři díly jasných 5*, bohužel poslední čtyři naopak s bídou za 3*. Ale i tak je to skvělý počin.