Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 406)

plakát

Bezcenný syn (2007) 

Nejsem génius jako někteří zde přítomní, takže jsem netušil co se bude dít, co kdo chystá, a tak každý kousek byl pro mne překvapením. Jasně, viděl jsem lepších, zamotanějších, vtipnějších motanin, ale i tato má své zamotané kouzlo.

plakát

Bezva ženská na krku (2016) 

Pohodová hodinka a půl. S pohodovými lidmi. V pohodovém prostředí. Prostě jsem rád, že jsem zase viděl film, u kterého nebylo potřeba se stydět. Pobavil, zahřál, zasmál, i když na konci nějaká slza ukápla ;)

plakát

Big Hit (1998) 

Vůbec jsem od toho filmu nečekal, to co jsem dostal, slušný akční nářez :o)

plakát

Big Lebowski (1998) 

Neskutečně hustej týpek ....

plakát

Bílá paní (1965) 

Jak jim tohle v té době mohlo projít, takhle si trefně vystřelit z oné napjaté doby :o) Je bílá není bílá, most není most, je předseda předsedou? .... :o)

plakát

Bílá smrt (2009) 

Napětí, strach, vrah, mamon, zima, pointa .... když zavřu oči nad nesmyslnými výlety křehké děvi do -60°C. Tak je to v celku i příjemná omrzlá krimi podívaná :o) PS: Diamanty jsem tedy vůbec nečekal ...

plakát

Bílý drak (2004) 

Už jen když koulel očima :o)) a ještě ve vzpomínce, jak byl malej :o) No a v parodiích se vše odpouští, takže nakonec to byla povedená Hong-Kong taškařice :o)

plakát

Bitevní loď (2012) 

V celku mi je jedno, jak velká je to fantasmagorie. Ani mi nevadí, že je to již ohraný předvídatelný příběh. Prostě rychlý válečný scifi film pro jedno shlédnutí. Nic víc jsem ani od tohoto snímku nečekal ...

plakát

Bitch Slap (2009) 

Falešný kozy, falešní herci, falešný bitky, falešný příběh, falešný lidi, falešný zbraně, falešný diamanty, jen ten písek vypadal jako pravej ... PS: Proč to bylo celý tak falešný?