Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární

Recenze (1 406)

plakát

Duch nad zlato (2013) (TV film) 

Andersen je dobrá předloha. Jen ne tady, pohádka co nemá vnady, nemá ani kouzlo, ani čáry. Nemá sílu ducha, nemá ty chvíle, kdy máte pusu od uchu k ucha. Špatná volba velkých jmen, kdy někteří sotva popadají dech, a mladší ze sebe dělají hlupáky, a pro co? No pro zlaté dukáty.. Snad jen děti, jsou trochu z vesela, ale ty zase kradou, při honbě za potravou. Pohádce chybí život, chybí slunce, chybí úsměv, chybí barvy ...

plakát

Zasažen bleskem (2012) 

Napsal si příběh, napsal si scénář, napsal si honorář, napsal rejžovi. Dobrý je, že už od začátku zjistíte, že tohle zábava nebude. Čekal jsem na nějaký rozjezd, nějaký ten počin, kdy to začne lítat. Jo přišel, ale poslední dvě minuty.

plakát

Black Books (2000) (seriál) 

Uk style, není potřeba co dodávat. Jen tedy, kde se to v těch studených lidech bere :o) I lowe UK :o)

plakát

Zlato z Valhally (2007) 

Pro dospělé pitomost. Pro děti blbost. Tak nevím, pro koho je tento hloupými bohy "ovíněný" snímek. A nejen bohy. Přitrouble se chová každej, což schazuje všechny od kamery až po Ódina.

plakát

Bratrstvo bojovníků (2002) 

Film se plácá ve špíně, nudě, bez děje. Čekáte co přijde, co se vyklube z lesa, v čem je pointa. Snad jediné vzrušení byl závěr, neb čekal jsem řádný happy end, ale toto? I tak je to jen malá náplast na celé té nudě ...

plakát

300 dnů samoty na ostrově (2012) 

Možná trochu krátké, a možná trochu nudné, ale pro představu, jak to vlastně Robinson cítil je to velmi dostačující.

plakát

Zombies: Den-D přichází (2008) 

Ani nevím jak, ale v celku to i uteklo. Zase taková nuda to nebyla, ale ani žádný extra zážitek. Prostě film o viru, zombíkách, a dostatku munice. PS: Jen mě z toho neustálého řvaní zombíků zvoní v uších :o)) PS2: a ještě bych maličkost, že bylo jako moc okaté, když se mami objevila před autem, v pustém lese zombík s pevnou lebkou a tak no :o)

plakát

Pokoj 1408 (2007) 

V celku slušné psycho, které mi hnulo myslí, hnulo. Nechybí v něm nic, co by v psychu chybět mělo.

plakát

Hindenburg (2011) (TV film) 

A tak počáteční část se dala, ale čím blíže konci, tím více absurdity a zmatku. Nakonec jen zíráte na velmi odfláknutý konec, a to jak triky, věrohodností, tak přehraným scénářem.

plakát

Moje chůva upírka (2010) (TV film) 

Nemá to takový ten parodický spád, prostě to nejede. Neviděl bych chybu v režii, nebo tak, ale spíše špatná volba hereckého obsazení.