Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Sci-Fi

Recenze (38)

plakát

Bastardi (2010) 

Byl to docela dobrý námět na sociální drámo, ale vzešla z toho jen spousta špatných "hereckých" výkonů, spousta zbytečných střihů, spousta trapnosti a spousta Vrbovského drsňáckého rapu.. Jako nechápu, že jsou ještě další dvě pokračování..?? Dvě za ten nápad a to jsem ještě štědrá žena :)

plakát

Beyond the Edge (2013) 

Sice mi trochu vadily ty němé nahrané scény, ale stejně jsem klukům fandila, aby to zvládli. Líbil se mi záznam vyprávění Sira Edmunda Hillaryho.

plakát

Čekání na zázrak (2009) 

Sice mě tyhle spletitý náměty alá Iňarritu vždycky bavily, ale asi už přestávám být depresivní pesimistka, protože žádný pocit uspokojení se nedostavil. Hlavní hrdinka se mi líbila (i jako žena), ale to je asi tak všechno. Překvapivě se tvářící film, který ale odhadnete v několika prvních okamžicích a už jen čekáte a čekáte, až se tak stane. A mě to čekání přišlo vážně dlouhé. Člověk by z toho až pomalu spáchal sebevraždu...

plakát

Hanna (2011) 

Možná, že mi unikl počáteční děj a to přesně mačkání tlačítka, které vše spustilo... Bych ho zkrátka nepomačkala, odešla a bylo by... No dobrá, snad jsem byla jen trochu nepozorná a existuje řádné vysvětlení :) Hanička byla zábavná, plná akce a výborné hudby Chemical Brothers. Dost už mě ale štve ten až groteskní model, kdy hlavním záporákem je žena. Drsná žena vládnoucí tlupě chlapů, které v jednom kuse komanduje. Fakt se divím, že si to nechávají vždycky líbit!

plakát

Hooligans (2005) 

...vubec nepochopim, jak se v těch bitkach mohli hoši vůbec poznat...nicméně, Charlie Hunnam je tu moc peknej lump :)

plakát

Julie a Julia (2009) 

v zaveru jsem mela udesnou chut na tu kachnicku...