Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi

Recenze (3 907)

plakát

Aatank (1996) 

Indická kopie Čelistí? proč ne? Jen teda kromě toho že to kopie moc není. Proč? Protože žralok se objevý až skoro na konci. Nejdříve tu máme jakýsi příběh o terorizované vesnici. A partě gengsterů. Film jsem viděl bez Aj titulků takže jsem rozuměl leda prdu. Ale poměrně jsem se bavil, neustále se tu něco děje a je tu dost akce. Jen co mě vytáčelo je to že tu jsou naprosto debilní hudební čísla. Sice jsem to čekal ale tohle byla fakt síla. Film má špatné herce a hudba a efekty byly strašné ale prostě jsem se bavil. No a žralok který se objevil na posledních 20 minut(film trvá bez mála 2 hodiny!)tak v tu dobu kdy se žralok objeví je to zábavnost na maximum. Žralok žere všechno co mu přijde pod hubu. Sice je umělej a zuby se mu nějak divně ohýbaj, ale je lepší než digitál. Já se bavil slušně ale popravdě na podruhý bych na to žaludek asi už neměl.

plakát

Abandoned (2010) 

Nic jsem od režiséra Feifera nečekal, jeho předchozí filmy považuji spíše za břečky. Nicméně tomuhle se dá říkat aspoň průměrný film. Je to klasickej televizní thriller, který shodou okolností sehnal pár známějších herců. Je škoda že se s Murphy musíme rozloučit zrovna v tomhle filmu, ale nemůžu si pomoct ale tady vypadá děsně unaveně a znechuceně. Závěrečnej twist není špatný, i když jsem ho z poloviny čekal. Zapomenutí-hodný průměr. Škoda.

plakát

Abandoned Mine (2013) 

Tak tohle zklamalo na plné čáře, těšil jsem se na béčkové překvapení a místo toho jsem dostal film na který jsem druhý den zapoměl. Nevím o co se tvůrci snažily ale tohle se jim nepovedlo, celý ten duchařský příběh je hodně slabej a divnej a ty pokusy na konci o závěrečnej twist byl spíše k smíchu. Herecky film dopadl tragicky a nepomohla tomu ani Vega která patřila mezi nejznámější herečky v tomhle filmu ale zdálo se mi že hraje nejhůře.Krev tu prakticky nebyla a i tak vypadala až moc průhledně a atmosféra která film mohla zachránit byla nulová. Průser.

plakát

Abbott and Costello Meet the Mummy (1955) 

Ne tak moc vtipné jak bych od týhle dvojice očekával. Popravdě mám o něco raději Three stooges, sice je pravda že tohel bylo moje první setkání s touhle dvojicí ale bohužel jsem se zasmál tak 2x, a to hlavně na konci kdy byl jeden z komiku mumií a pletly si ho s pravou a naopak. Sice to bylo dnes již spíše klišé ale i tak mě to rozesmálo. Efekty byly roztomilé(hlavně ten netopýr). Ale jinak to bylo opravdu spíše nehumorné a občas dost zdlouhavé. Pro mě průměr.

plakát

Abby (1974) 

Černošská verze vymítače ďábla se podle mě moc nepovedla, a to ze dvou důvodů, Režisér se neuměl vůbec rozjed, celou dobu čekám kdy začne cokoliv z čeho bych cítil vymítání ale to se dostane až na úplném konci celou dobu jinak sledujem nudnou kravinu plnou otřesnejch dialogů, a pasáží s Abby která je jakoby posednutá. Konec je celkem fajnovej a srandovní. Ale to je asi jediné pozitivum které tu vytřesu celej zbytek filmu je spíše nuda s otřesnou kamerou(o kvalitě nemluvím) strašnými herci a nulovým dějem.

plakát

Abducted by the Daleks (2005) odpad!

Kravina která se snaží být in a dává poctu starým scífkám. bohužel ani jedno nefunguje. Ti mimozešťani dost připomínají pár robotů z Fleshe Gordona ale to je asi tak všechno. Ty postavy se kterýma se nemáme ani možnost moc seznámit jsou strašné. Nějaká rádoby herečky co se nebojí ukáza nahaté, což je sice fajn ale po čase je to pěkně na prd. 40 minut koukat na nahatou ženskou která je někde přivázaná mě moc nebere. Já..... Prostě nemůžu ani jeden kladnej bodík. No možná je to krátké ale i tak odpad, a to hodně schnilej.

plakát

Abduction (2009) 

Naprosto obyčejný film o únosu který se vymkne z rukou, strašná patlanina. A navíc je to film na který po hodině zkouknutí zapomenete, je to bez krve, bez herců, bez jakkýhokoliv pokusu o příběh. Prostě film naprosto o ničem. Před chvílí jsem zjistil že jsem viděl ještě jeden film od Orrichio a můžu říct že to bylo to samé. Tenhle chlápek nemá talent.

plakát

Aberration (1997) 

Jsem na tom stejně jako kolega Ricci.s první co jsem si při pouštění vzpoměl bylo Infested. Ona ta chata k tomu dost dopomohla. Navíc předtím byly klíšťata ted nějací gekoni(nevidím v tom rozdíl:-)). Navíc loutky gekonů se uměly hejbat celkem dobře a byly to pěkný svině. Škoda že je tvůrci ukázaly až po 50 minutě. Film je dost levný a to se podepsalo na některých scénách které nevypadaly moc věrohodně. Nehostiná krajina kde neustále sněží byla fajn, a hlavní herecké duo bylo vybráno dobře. Sem tam nějaká krev a já jsem spokojený.

plakát

Abe's Tomb (2007) odpad!

Tak tohle byla vskutku trapná pošahanost. Mám dost těhlech moderních upírů. Tady sice není žádná romance jako v šitlingu ale taky to není žádná výhra. Nevadilo by mi že se jedné o amatérský film ale jakým způsobem je to natočený tak už to je horší. Cpanej humor je trapnej a otřepanej, herci jsou uděsný a příběh je strašně špatně podanej. Tenhle film udajně vyhrál nějakou cenu..... By mě zajímalo kde a jakou, to ten film byl v soutěži sám?

plakát

Abnormal Activity (2010) odpad!

Neuvěřitelné co se dá natočit. Paranormal activity mám celkem rád, všeci 3 díly mě bavily. A ted jsem se setkal s první parodií a řeknu vám... Už nikdy více. Tohle je tak kokotskej film že je to až k neuvěření. Ani pořádně nevím o co tam šlo. Jen vím že jsem se strašně nudil a ty rádoby vtipné scény byly tak trapný že jsem raději neposlouchal. Nezasmějete se ani u jedný scény a kastrace tvůrců vytvořit aspoň jednu držící scénu je nad jejich možnost. Trapnost ubohost debilnost.