Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Vetřelci

Vetřelci (1986)

Tohle byl prvni poradny horor ktery jsem videl a malem jsem se u toho posral strachy. Uz ze sceny kdy poprve vstoupili do opustene kolonie a nasli zenskou, ze ktere vylezl vetrelec, jsem nemohl dlouho usnout. Tohle je pro me nejlepsi ze vsech ctyr dilu Aliena, dokonce bych rekl ze je napinavejsi nez jednicka, no proste skvost. Akorat mi vzdy trochu zkazi dojem cesky dabing, ktery se vubec nepovedl. Ja s mou rodinou a psem bych to nadaboval lepe, ale co se da delat...

Žhavé výstřely 2

Žhavé výstřely 2 (1993)

Tak tohle je fakt unikatni kousek. Monstrozni zabava, mohl bych se na to koukat porad dokola a porad bych se smal. 10/10!

Rozsudek smrti

Rozsudek smrti (2007)

Dobre, to jsem mozna trochu nadhodnotil, ale film jako je tento je proste hutna kase presne dle meho gusta. Podivejte se na trailer a mate jasnou predstavu co na vas ceka. Ve zkratce Bacon prijde o syna, coz je pro sporadaneho tatku slusna rana. U soudu to nevypada nijak valne,tak se rozhodne vzit spravedlnot do svych rukou, cimz se zamota do slusnych sra*ek. Ke konci nebere do svych rukou jen spravedlnost, ale i brokovnici, cimz se do slusnych sra*ek zamotaji i vsichni ostatni. U me 9/10. Max Payne revival.

Zběsilý útěk

Zběsilý útěk (2006)

Pul hodiny co film skoncil a ja se porad jeste klepu v euforii. Rezisera Wayne Cramera jsem do dneska neznal, a odted uz ho asi nezapomenu. A Paul Walker? Nikdy bych neveril kolik se da u nej najit charizma. Jak tak procitam nektere komentre tak vidim ze ne kazdy sdili me nandseni, ale co - ne kazdy film se muze libit kazdemu, a ne kazdy ve filmu najde to co se mu libi. V Runing scared najdete explozivni smes akce, napeti, vulgarity, agrese a emoci, vse spravne smichano presne podle meho gusta. Pro me zatim jednoznacne nejlepsi film roku 2006.

Mizerové II

Mizerové II (2003)

Takhle ma u me vypadat poradny akci film. Drsna akcni jizda, charizmem srsejici hlavni hrdinove, paradni hlasky, sakra dobre efekty, jeste lepsi ozvuceni (DVD), no proste krasa :-)