Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (460)

plakát

Tunel Omega (1982) (seriál) 

Nemůžu ohodnotit, jelikož tento seriál jsem viděl před čtvrt stoletím. Tehdy mě, jako malého kluka, zcela uchvátil. Rozhodně bych se na to rád podíval znovu.

plakát

Brendan a tajemství Kellsu (2009) 

Nemůžu tento film ohodnotit, protože jsem jej viděl jenom z části. Ale přinejmenším musím potvrdit, že po výtvarné stránce jde o úžasný skvost, jaký se často nevidí!

plakát

Pavouci z vesmíru (2010) 

Jak tak pozoruji, tak jde o naprosto podhodnocovaný film. Neshledal jsem na něm (až na pár wtf momentů) nic stupidního. Rozhodně je mnohem (mnohem!) realističtější a fungující než Den nezávislosti, se kterým ho tu někteří srovnávají. U většiny zdejších komentářů mám tak akorát dojem, že se mstí Strauseovým za jakýsi zmršený AvP. Tak to jste jim to nandali! Tohle je první a doufám i poslední můj komentář na čsfd, který hodnotí spíš uživatele než film, ale sorry, jinak to prostě nešlo.

plakát

Doktor pro zvláštní případy (2010) (TV film) 

Je škoda, že šlo pouze o televizní film. Jediné, co zakřípalo, byla recitační scéna na konci.

plakát

Magie kouzla zbavená 2 (1998) (TV film) 

Předváděná kouzla jsou bohužel z kategorie těch průhlednějších. U většiny z nich nebylo ani třeba nějakého vysvětlování. Navíc nebyla kouzla ani nijak zvlášť dobře provedena, což bylo patrné hlavně na mikromagii (levitující plechovka byla vyloženě trapná).

plakát

Cukrárna (2010) (seriál) 

Po prvním díle to vypadalo, že by tu byl komediální seriál, Janžurová převezme cukrárnu a bude laskavý humor. Druhý díl tohle všechno zbořil, je to jenom další seriál o životě, tedy o "životě", plný zbytečných a černobílých postav a stejně tak zbytečných, naivních a pitomých zápletek s/mezi nimi.

plakát

Tak neváhej a toč! (1995) (pořad) 

Některé z domácích videoscének skutečně můžou být vtipné. Naopak katastrofální je celé zpracování tohoto pořadu, Hrubešem počínaje a hraným smíchem publika konče. V nové (2010) sérii se ke Hrubešovi přidala ještě Žilková a oba společně posunuli laťku nevtipnosti a topornosti ještě výš. I ty nejzábavnější scénky (tedy tak 5% ze všech) oželím, než bych měl sledovat tu moderátorskou trapnost mezi nimi.

plakát

Vesmírná exploze (2008) (TV film) 

Tato další varianta na kosmické katastrofy není určitě tak špatná, aby si zasloužila odpad. Těžko od ní samozřejmě můžeme čekat nějaký hlubší sci-fi zážitek a naopak dle očekávání obsahuje řadu logických a vědeckotechnických nesmyslů. Ale koukatelné to je. Řada komentářů tady vzpomíná Armageddon - takže vězte, že Armageddon je po všech stránkách MNOHEM větší kravina, pouze se dočkala bombastického rozpočtu.

plakát

Star Wreck: In the Pirkinning (2005) 

Zábavné, především pak pro fanoušky Star Treku nebo Babylonu 5, kteří budou přece jenom víc v obraze. A jako ostatní zde i já musím vyzdvihnout na 'amatérský film' neuvěřitelné vizuální efekty a dobře navržené vesmírné scény (především bitvy). Až mi připadlo škoda, že jde 'jen' o parodii a ne skutečný startrekovský film!

plakát

Krev zmizelého (2005) 

Příliš patetické. Ale předevšm kvůli sestříhání z mnohem delší stopáže (to jsem se ovšem dozvěděl až tady) se vytrácí dějová linie, špatně se sleduje motivace postav. Vůbec nemám z výsledku dojem uceleného filmu.