Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smějte se s námi! Eduard Hrubeš nabízejí ty nejvtipnější a nejkurióznější záběry natočené amatérskými kameramany. (oficiální text distributora)

Recenze (141)

L-V 

všechny recenze uživatele

To fakt doteď běží? :-O Eda ještě žije, tak zaplať panbůh pro něj :), ale kde se tam pro krinda vzala Žílková? Pamatuji si, jak tam chodil vítězům předávat poukázky na jazykové zájezdy Jančura - ten už by na to dneska asi neměl čas :), člověk si na tom aspoň uvědomí, jak ten čas běží. :D Jinak novácké Natočto! má základ v podobě otravných home videí úplně stejný a jestli se v pořadu tohoto typu pokouší o antihumorné scénky Rychlý anebo jestli tam předčítá "zaručeně vtipné" anekdoty od diváků Hrubeš mi přijde úplně jedno - obojí je nekoukatelné! ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Pořad, který běžel mnohem dýl než od roku 1999. Na rozdíl od Natočto si to drželo úrověn a nesnažilo se dělat tam blbosti a nechutnosti jako Rychlý, Hrubeš byl mnohem kultivovanější a nesnažil se dělat zbytečné vtipy. Sice postupně se tam taky něco objevovalo, ale pořád v únosné rovině. Za těch x let se pořad téměř nezměnil a jel si svojí lajnu. ()

Reklama

sellsakul 

všechny recenze uživatele

Presne ako napísal H34D: "Tak neváhej a toč se snažilo být inteligentnější než Natočto, jenže to nikam nevedlo, protože klipy a nahrávky amatérů byly stejně tak stupidní. Výsledkem je ještě o něco méně vtipnější, méně zábavnější a více nudný pořad, u kterého nás může potěšit akorát absence pitvoření P. Rychlého" ()

killer1992 

všechny recenze uživatele

Další ukázka toho, jak ulítli jsme byli v devadesátých letech. Pravidelné sledování toho, co bysme dnes nazvali fail compilations patřilo k rutině snad každé rodiny. Dnes, zejména díky internetu se už naštěstí takové věci na obrazovkách neobjevují. Jedna hvězda za to, že je to přece jen o něco lepší, než ta Rychlého ulítlost. ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

A tohle je další trapný a zcela nevtipný domácí video pana Pepana z Horní dolní. Pan Pepan je tu dnes i se svou chotí Josefkou a na videu uvidíme jejich roztomiloučkého maĺého Pepču, jak padne na zadek a rozbrečí se. Jako bych to viděl, Eduard Hrubeš se naparuje v nacpaném vestibulu asi nádražní budovy, všude smíchu tři prdele a jestli budeme hodní a vydržíme další kupu nudy, i Pepíček Zíma nám zahraje nějakou tu zcela nesouvisející. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama