Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fanouškovská sci-fi parodie plná komediálních prvků na téma Star Trek vs. Babylon 5 pojednává o dvou paralelních vesmírech. Na jedné straně flotila vedená lodí CPP Startkopancem a jejím kapitánem Pirkem. Na straně druhé pak velitel lodi Bagdádomon - Šerypáj a jeho bitevní křižníky. Co se stane, když se kapitánu Pirkovi zachce po ovládnutí Země? A co potom, když mu jedna Země nestačí? (Fix)

(více)

Videa (4)

Trailer 3

Recenze (44)

Arccos 

všechny recenze uživatele

Zábavné, především pak pro fanoušky Star Treku nebo Babylonu 5, kteří budou přece jenom víc v obraze. A jako ostatní zde i já musím vyzdvihnout na 'amatérský film' neuvěřitelné vizuální efekty a dobře navržené vesmírné scény (především bitvy). Až mi připadlo škoda, že jde 'jen' o parodii a ne skutečný startrekovský film! ()

severus 

všechny recenze uživatele

Všichni píšou o skvělé parodii na Star Trek, tak napíšu o skvělé parodii na Babylon 5. Pobavil mě projev Sheridana i velvylanec Kosh. S trochu lepším scénářem a lepšími herci by film klidně mohl vyrazit do distribuce. Jak se jim amarérsky podařilo udělat bitvu, která je od originálů k nerozeznání je mimo mé chápání. Už nikdy neberu argumenty, že se v Česku nedá natočit pořádné sci-fi. Koukejte se naši filmaři a učte se. ()

Reklama

AnnaMae 

všechny recenze uživatele

Star Trek mě nikdy moc nebral, tak tuhle parodii asi nedovedu dostatečně ocenit. Rozjezd byl dost zdlouhavý, takže vtipné mi to začalo připadat asi až po půlhodině. (Vlastně to nemůžu posoudit, možná by mi připadal podobně nudný i pravý Star Trek, takže třeba je ta parodie dokonalá i v tomhle :-)) Ale jinak, na to, že je to amatérský film, je úžasně zpracovaný – ty lodě ve vesmíru, výbuchy, jednotlivé záběry, střih, všechno... **-*** ()

Jimmi 

všechny recenze uživatele

Tak toto bola fakt pecka.Uz pred pozeranim som vedel ze je to amatersky film,ale nemuseli by sa zan hambit ani profesionali.Kedze som videl dost casti Star trecku aj Babylonu 5 tak som sa nasmial veru dost.Normalne by som tomu dal asi 4 hviezdy ale kedze je to amatersky film tak to hodnotim za full,lebo lepsi amatersky film som nikdy nevidel. ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Díky nešťastné náhodě v časoprostoru uvízne kapitán Pirk a jeho kolegové android Info a komandér Dwarf v našem století. Ale s tím se nehodlají smířit, a za pomoci materiálu z lodi Vulgárců a spousty ruských rublů se jim podaří znovu vybudovat Pflotilu. Právě v ten okamžik, kdy se kapitán Pirk pyšně poklepává po ramenou, zjistí kapitán Fukov přítomnost čapí díry do paralelního vesmíru. A jeho ovládnutí si Pirk nemůže nechat ujít ... Jednoznačná volba pro všechny fanoušky celé Star Trek série - film mne pobavil mnohem víc, než některé ze Startrekovských filmů, i když - hlavně ke konci - bylo znát, že délka dílu seriálu by možná stačila. Vcelku nijaké herecké výkony a trochu podivné interiéry (že by interiér kosmické lodě byl podobný obýváku z osmdesátých let - no nevím), ale dokonale zastoupí úžasné vesmírné bitvy, které se směle vyrovnávají i nejnovějšímu Star Treku. Určitě doporučuji! ()

Galerie (15)

Zajímavosti (8)

  • Natáčelo se v Helsinkách a okolí města Tampere. (Cheeker)
  • Jedná se už o sedmý film Star Wreck. První byl vytvořen v roce 1992 a jednalo se o čtyřminutovou animaci inspirovanou hrou Star Control. Postupem času se začala stopáž prodlužovat a filmy se staly sofistikovanější. (Cheeker)
  • Taliansky dabing filmu stál viac ako samotný film. (BlueNeon81)

Související novinky

Star Trek po česku!

Star Trek po česku!

22.07.2007

Asi bychom jenom ztěží našli kultovnější sci-fi sérii, než je Star Trek. V úvahu připadá ještě Lucasovy Hvězdné války, ale ty nemají tak bohatou historii. Už tomu bude 41 let, kdy byl první díl Star… (více)

Reklama

Reklama