Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené filmy (8)

Samotáři

Samotáři (2000)

Tak tenhle film je v mém žebříčku úplně na vrcholu. Skvělé herecké výkony a obsazení podtrhuje výborný příběh. Humor se může během sledování filmu snoubit s depresivnějšími scénami. Z kultovních Samotářů pochází také mnoho kultovních hlášek. Také díky nim se nebráním koukat na film pořád dokola. A aby chvála byla kompletní, musím vyzdvihnout i velmi podařený soundtrack.

Sněženky a machři

Sněženky a machři (1982)

Co dodat? Tenhle legendární československý film zná asi každý. Po více než čtvrtstoletí má stále co nabídnout jak mladým, tak starším. Kdo si při sledování Sněženek nepřipomněl své zážitky z výletů se střední? Co hláška, to klenot, jeden vtip střídá. Chmurný konec pak dodává filmu další rovinu. Toto všechno umocňuje výborné herecké obsazení. Kdybych nedal tady 5*, nedám je už asi nikdy.

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů

Star Wars: Epizoda III - Pomsta Sithů (2005)

Skvělé, famózní, geniální! Dokonalé efekty hrají určitě důležitou stránku, ještě víc mě ale uchvátily velice propracované dialogy a zvraty v poslední části filmu. Kdo by řekl, že akční sci-fi může být tak emocionálně silné? Prostě zakončení novější triologie, jak se sluší a patří.