Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (61)

plakát

Otcovství (2021) 

Prostě jen další, průměrná citovka. Hodně zamyšlení, trochu slziček, trochu smíchu. Nebyla to nuda, ale rozhodně nic, co bych chtěl vidět dvakrát.

plakát

Alžbětina královská revoluce (2016) (TV film) 

V záplavě dokumentů, které se na mě poslední dobou valí, je tento jeden z těch průměrnějších. Očekávaná zábava pro mě začíná v momentě, kolem úmrtí lady Diany a přerod panovnice blíže, k obyčejným lidem.

plakát

1917: Jak se dělá revoluce (2017) 

Nijak zvlášť zvládnutý dokument, zaobírající se pozadím říjnové revoluce a vlivu Gorkého a Lenina na ni.  Poměrně nudné zpracování s minimem dobových záběrů, které jsou často nahrazeny stupidními animacemi. Za mě opravdu velká nuda, kdy dávám hvězdičku navíc jen proto, že se v záplavě nudy, přeci jen něco málo nového dozvím.

plakát

Špindl 2 (2019) 

Nikdy bych neřekl, že ve Špindlu může být tak smutno a trapno.

plakát

Madisonské mosty (1995) 

Vůbec jsem nepochopil tak skvělé hodnocení na CSFD. Nudím se, nudím se, nudím se. Ale něco na tom přeci musí být, když to má takový hodnocení. Tak se zase nudím. A pak. Bingo!!! Ta scéna jako kráva, kdy Meryl sedí v autě s manželem. Urputně drží kliku aby vystoupila a šla za Clintem. Vím že to neudělá. Ona ví že to neudělá. I vy víte že to neudělá. A v tom je to kouzlo té scény. Ten moment, kdy i my držíme za kliku a většina z nás ty dveře nikdy neotevře. A víme, že toho budeme celý život litovat. OK. Ta scéna je jedna z nejlepších, jaké jsem kdy ve filmu viděl. A jen kvůli téhle jedné scéně a moudrům na závěr filmu dávám filmu tři hvězdičky. Těch několik pár minut pro mě bylo tak silných, že nemohu jinak.

plakát

Každý mladý muž (1965) 

Kritizuji novodobou Českou tvorbu a při shlédnutí tohoto "mistrovského" díla naší kinematografie mohu v klidu konstatovat, že kraviny se točili i předtím. Tady máš peníze, něco natoč. No tak se peníze vezmou, vymyslí se hloupost o lidové armádě a i přes solidní herecké výkony se na to nějak moc koukat beztak nedá.

plakát

Charlieho andílci (2019) 

Taková oddechovka o ničem. Sleduješ to jen tak na půl oka, sem tam u toho usneš a když to pak vrátíš zpět zjistíš, že beztak netušíš co bylo ještě předtím. Nakonec tě baví jen ty hezký holky, sem tam se pousměješ u nějaké jakoby hlášky a najednou je konec aniž by ti došlo, že jsi si to pouštěl s různými přestávkami několik dní, až jsi se dobral konce. Námět milionkrát omletý, kdy se parta agentek snaží zachránit svět před něčím, co má v rukou nějakej neřád. No, nikdy mě nebrali Bondovky a tohle je ještě tak o dva levely horší. Díky, ale už ne.

plakát

Poltergeist (2015) 

Okopírovaná sračka s netradičně trapnými herci. Respektive extra nesympatickými. Pokud bych chtěl něco honit, tak ne určitě v tomhle domě poltergeista. Takže recenze poplatná kvalitě filmu. Naprosto stejně na hovno.

plakát

Přes prsty (2019) 

No, dobře. Koukám na hodnocení, sleduji komentáře a říkám si, zda jsem tady jako jedinej naprostý letadlo? Kdybych měl dát čtyři hvězdičky jen za hlášky, neudělal bych to. Hloubku v tom filmu nehledám, ale pro mě naprosto fantastickej relax, u kterýho jsem se dost dobře pobavil. Nádherný zadky krásných holek tomu hodnocení přidají. Ale protože nejsem úplněj idiot, tak teda půjdu s vlnou, nedám pět, ale jen čtyři. A proč? Když jsem kdysi jen kvůli úžasným hláškám mohl obdivovat sračku, jakou bezpochyby bylo Dědictví-kurvahošigutntag, tak jsem si jistý, že kurva hoši tady můžu dát dost, aniž bych se za to musel stydět.

plakát

Život je život (2015) 

To je tak, když máš blbej den, všechno tě bolí, nic se ti nechce a tak si pustíš nenáročnou Českou komedii aby jsi zhruba v půlce zjistil, že je to sice Český, je to dost nenáročný, ale je to komedie u který sice fakt nemusíš vůbec přemýšlet, ale má jednu chybu. Není vůbec vtipná. Pak si řekneš, když už je ten koronavirus, že bych hercům fakt nedal ani korunu příspěvku a nechal bych je mlátit krumpáčem do země. Je pravděpodobné, že by to byla na pohled daleko větší zábava. Mimochodem. Také mi připadá, že Ondra Vetchý, ač jsem ho míval rád, leze do čím dál blbějších filmů.