Reklama

Reklama

Ovdovělý otec zůstane na výchovu dcery sám a musí zvládnout vlastní pochybnosti, obavy, smutek a taky hory špinavých plenek. Inspirováno skutečným příběhem. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (77)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Je to pekné, ale mám pocit akoby som to už kdesi videl. A veruže áno, Jersey Girl bolo v podstate o tom istom - ten istý základ, tá istá zápletka, viacmenej rovnaká pointa, dokonca aj žánrovo to išlo v tej istej línii. Takže pre mňa to pôsobilo ako také déjà vu. Napriek tomu, film ako taký sa mi páčil, Kevinovi Hartovi táto rola vcelku sadla. Celé to pôsobilo, napriek smutným okolnostiam na začiatku filmu, veľmi povzbudivo a motivačne, najmä vďaka dobrým dialógom a viacerým dojemným scénkam. Každopádne, takúto situáciu by veru zažiť nechcel nikto! ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nevím, čí to byl nápad, dát do poměrně vážného tématu Kevina Harta. Je pravda, že to svým ztřeštěně naivním přístupem k herectví trošku rozmělňoval. Nicméně to, co je v jeho případě ve filmu devízou, je zároveň i důvodem, proč jsem Otcovství nakonec dal tři hvězdy. Na poměrně silné téma je to přesně ten druh komediálního dramatu, který očekáváte. Nic víc, nic míň. ()

Reklama

Streeper 

všechny recenze uživatele

Příjemně se na film dívalo. Kevin se spíše hodí do komediálních rolí, tady mě úplně nepřesvědčil, že dokáže zvládnout drama. Zkusil to a vážně se snaží, ale prostě jsem mu to nevěřila. Pořád jsem před sebou viděla utřeštěného a ukřičeného malého Kevina a nemohla jsem ten obraz vymazat z hlavy. Také bych uvítala, kdyby se snímek více věnoval růstu Maddie, vidíme jí na začátku jako miminko a pak bum je jí najednou šest. Myslím si, že lepší by bylo sledovat, jak se Kevin snaží popasovat s rolí otce a staráním se o Maddie. Bylo by to možná i vtipnější. Protože takhle je to takové nijaké a ploché. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele

Myslel som si že sa jedná o ďalší béčkový film bez väčšieho významu. Ale tento film naozaj nie je až taký chabý. Herecké obsadenie je svieže, Kevin Hart prekvapivo hrá dobre, Melody Hurd je veľmi nádejná herečka, pretože to, čo predviedla tu, tak to by aj niektorí slávni herci neurobili. Nečudo že sa jedná o skutočnú udalosť, pretože myslím si že takéto veci sa stávajú každý deň, ono je celkom bohužiaľ bežné že niekomu zomrie mama, brat, otec, sestra, syn... A to je práve fascinujúce lenže zároveň strašné. Film je obdarovaný skvelou atmosférou a ľudským spracovaním. V podstate to tak trochu je béčkarina, kvôli usmievavej rozprávke s dobrým koncom. Veď ako to v rozprávke býva občas tradíciou, umrie nejaká z hlavnejších postáv.  Dobre, štyri hviezdy si tento film nezaslúži. Ale ja som z neho bol namäkko, takže nie som bezcitný hulibrk za obrazovkou. Tentokrát davam povzbudzujúce štyri hviezdy. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Fatherhood" neupriem fakt, že sa o niečo snaží, no v jadre dokopy pre mňa neprináša niečo, čo by som už nevidel spracované lepšie a zaujímavejšie ("Demain Tout Commence"). Mám tak trošku pocit, že tvorcovia chceli na jednej strane urobiť drámu o otcovi, ktorý sa musí vyrovnať s faktom, že jeho žena tesne po pôrode zomiera a rozhodne sa všetkých presvedčiť, že zvládne starostlivosť o svoju dcéru sám bez matky. No rovnako tomu občas chceli priniesť aj nejakej ľahšej komédie, ktorá by to urobila možno trošku atraktívnejšie. A sú tu scénky, ktoré sa tak snažia pôsobiť a buď vás pobavia alebo nie. Nemôžem povedať, že som fanúšikom Kevina Harta, no má podľa mňa aj niekoľko lepších filmov. No tento film vyslovene má občas momentky, kedy som čakal, že zo seba vysúka nejaký fór, no celé to poňal vysoko seriózne. A niekedy zase naopak. Ten tón mi akosi k tomu filmu nepasoval. Oceňujem, že sa Kevin Hart ukazuje, že zvládne aj iné role než svoje klasické bežné komfortné veci, no myslím si, že chce to čas, aby to fungovalo poriadne. Tento film možno na niečo našliapol, no nemyslím si, že to potiahol úplne najideálnejšie. Pretože z nejakého dôvodu ma to nezaujalo a mal som pocit, že oveľa radšej by som si znovu pozrel vyššie spomenutý film "Aj Dvaja Sú Rodina". Hodnotenie: C+ ()

Galerie (43)

Zajímavosti (1)

  • Channing Tatum, jeden z producentů filmu, byl zvažován do hlavní role při prvním oznámení o vzniku snímku. (JORDY)

Reklama

Reklama