Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Oblíbení herci (10)

Hugh Jackman

Nejdřív mě zaujala jeho vypracovaná postava v Animální přitažlivosti, pak jsem si ho začala všímat nejen kvůli vzhledu. Ačkoliv nejsem fanda komiksů, Wolverine v jeho podání byl výtečný a poslední dobou se tomuhle herci začalo pořádně dařit. Nutno říct, že zaslouženě. I když místo toho, aby uváděl Oscary, by radši nějakého mohl dostat.

Michael Fassbender

Centurion - hmmm. Hanební pancharti - hmmmh. X-meni - hmmmm. Jana Eyrová - a sakra hmmmmmm... :-)

Ryan Gosling

Nadějný mladý herec, když je na plátně, strhává všechnu pozornost na sebe.

James McAvoy

Další Skot v mých oblíbencích vypadá, že do pěti neumí napočítat. Klame tělem. Z mladých herců kolem třicítky můj největší favorit. Pohádka Penelope, drama Pokání i akčňák Wanted mu vyšly na jedničku, už se těším na další filmy.

Sean Connery

James Bond i akční "děda" ve Skále. To je Sean, jediný chlap nad sedmdesát, který mi připadá sexy :-). A navíc je to hrdý Skot!

Harrison Ford

Indiana Jones se dokázal vymanit z prokletí jedné role a pravidelně nás obšťastňuje svým umem jak v komediích, tak i v akčních filmech. A i když vypadá jako pomačkané štěňátko bernardýna (říká přítelkyně Calista "Ally" Flockhart), je pořád sexy.

Joseph Gordon-Levitt

Od Desíti důvodů, proč tě nenávidím, nám docela vyrostl do charismatického herce.

Richard Burton

Jeho filmy s Liz jsou úžasné, musím zmínit moji nejoblíbenější trojici - Kleopatru, Zkrocení zlé ženy a Kdo se bojí Virginie Woolfové? Největší omylem bylo to, že nikdy nedostal Oscara. Takový herec!

Jake Gyllenhaal

Slaďouš, který si poslední dobou vybírá dobré filmy (Patrola, Zdrojový kód).

Tom Hanks

Samotář v Seattlu prožil Velké vítězství v Philadelphii a Forrest Gump v Appolu 13 Zachránil vojína Ryana na Zelené míli. Trosečník volal Chyť mě, když to dokážeš a Cesta do zatracení vedla přes Terminál. 2 Oscary. Co víc dodat?