Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Oblíbené seriály (10)

X

X (2001)

The future has not been determined yet. Jedno z nejlepších anime od CLAMP a pro mě osobně asi největší anime doják. Málokdy mám tendence brečet skoro u každého dílu. Největším plusem jsou sympatické charaktery jak na straně draků nebes, tak u draků země.

Steven Universe

Steven Universe (2013)

Sice se to tváří, jako cukrová vata, ale nemusíte se bát, zuby vás z toho fakt bolet nebudou. SU je úžasný mix skvělých vtipů, zajímavých charakterů, dojemných okamžiků i dramatických bojů. Nejlepší jsou Lion, Lapis Lazuli a hlavně Peridot.

Městečko Záhad

Městečko Záhad (2012)

Nejdřív jsem myslela, že to není tak dobré, jako Steven Universe, ale nakonec jsem tomu také propadla. Je to skvělé, jen prostě jinak. Parádní postavy, parádní vtipy, zábava při hledání tajných zpráv a luštění šifer a hlavně jeden z nejlepších záporáků za hodně dlouhou dobý. Bill Cipher je dokonalý a měl by být ve více epizodách, však také Sock opera je zatím má nejoblíbenější (ať žije Bipper).

The Punisher

The Punisher (2017)

Hustodémonskykrutopřísně dobrý seriál. Tuhle verzi Punishera prostě můžu. Dynamika mezi Frankem a Liebermanem byla něco neskutečně zábavného a díky tomu nebyly ani méně akční díly vůbec nudné. Akce samotná samozřejmě famózní a krve a střev tolik, že jsem se ani nemohla dívat. Pecka!

Brooklyn 99

Brooklyn 99 (2013)

Nejlepší feel good seriál za hodně dlouhou dobu. Konečně něco, kde nebudete řešit depresivní a dramatické životní situace, ale budete se prostě bavit.