Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Krimi
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené seriály (8)

Taková normální rodinka

Taková normální rodinka (1971)

Na to se můžu dívat dennodenně. Nejlepší hlášky snad ani nejdou vypsat, to bych opsal celý seriál! Lepší "sitcom" u nás už natočen nebyl! Smekám!!! Před všemi tvůrci a herci! Od A do Z.

Gangy z Birminghamu

Gangy z Birminghamu (2013)

1. série: Jo! Nebylo to dlouhé. Jen šest dílů, kde jinde nestačí ani 4 série. Skvělé herecké obsazení, perfektní hudba. Nevím který seriál se tomu přibližuje. Připojuji k mým oblíbeným! 100% 2. série: Více násilí, více sexu, více drog, více hluchých míst. Nemělo to takový odpich jako první série. Poslední dva díly to "zachránily". Chci ještě vidět další sérii? 85% I přesto první liga mezi seriály.

Most

Most (2011)

To jsou seriály! Nikdo se tam nemusí řezat od rána do večera jako na divokém Banshee. Nemá to milión dílů a žádný jasný konec jako v orwellovském Homelandu (i když jsem neviděl 3. sérii a ani už mě to neláká). Je zde vše jasné už po první sérii. Vrah je dopaden a usvědčen, ať už to dopadlo jak chtělo, dobře či špatně. Seversky chladné, ale po každém ukončeném díle se nemůžete dočkat pokračování, kéž by něco takového uměli i v českém Cirkuse Bukowski, kdy vám bylo jedno co se bude dít dál. Herci? Saga (Sofia Helin) hrála, jako by se asociálkou narodila a v druhé řadě projevila i city. Úžasné. Martin (Kim Bodnia) ji perfektně sekundoval a ve finále obou sérií mnoho očí zvlhlo. Zkrátka kdo neviděl nepochopí a kdo viděl a nechápe... Dívejte se na výše uvedené tituly. Každý má svůj šálek kávy. Nenutím, chápu... Edit po zhlédnutí 2. případu: 1.série (pokud se to tak dá nazvat) - 100 %. 2.série - 100 % (dal bych i 150 %). Úžasné. Chci vidět další. Nebo něco podobného!!! Dočkal jsem se 3. série. Opět nezklamal! 100%